Populaire producten

Verrassende producten

 

 

Vele merken

Hierdoor is er voor elk wat wils op Koffiepiraat.nl.Naast de bekende internationale merken, voeren wij ook producten van kleinere branderijen. Leuk om eens mee te bestellen en te proberen.

Product finder

Eenvoudige keuzehulp

Gemakkelijk en snel uw koffie vinden. Beperk eenvoudig het aanbod tot de aspecten die u belangrijk vindt. De zoektocht naar de ideale koffie is hierdoor stukken eenvoudiger. Bij de productomschrijving treft u meer informatie over de smaak en de herkomst. Een handige grafische weergave vertelt u alles in 1 oogopslag.

 

Premium producten

Essentiële producten

 

Koffiepiraat.nl : dé webshop voor de koffieliefhebber

Koffiepiraat.nl is dé webshop voor de liefhebber van heerlijke koffie. Wij hebben een grote collectie aan koffiemerken in de vorm van koffiebonengemalen koffiekoffie pads en Dolce Gusto cups.

Naast dit ruime assortiment aan koffie hebben wij ook heerlijke chocolade dranken en diverse Monin siropen om door uw koffie te doen.

Om zo lang mogelijk te genieten van uw koffiemachine en de smaak van goede koffie te garanderen, kunt u -om uw machine te reinigen en te ontkalken- gebruik maken van onze selectie reinigingsmiddelen en ons assortiment waterfilters

Onze merken

Alberto
Barbera
Café Intención
Caféclub
Caffè Diemme
Caffè Mauro
Caffè Molinari
Caffé New York
Caffè Vergnano
Dallmayr
De Roccis
Espresso Italia
Idee Kaffee
Illy
Jacobs
Jura
Kimbo
La Brasiliana
Lavazza
Lucaffé
MariaSole
Melitta
Mocambo
Mövenpick
Nannini
Nescafé Dolce Gusto
Passalacqua
Pellini
Schirmer
Segafredo