Jura reinigingstabletten

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Met reinigingstabletten reinigt u het gedeelte van uw Jura machine wat met koffie in aanraking is geweest. In de koffie-uitloop of zeteenheid van uw machine laat koffie altijd een aanslag achter. Deze aanslag bestaat hoofdzakelijk uit vet wat van nature in de koffieboon aanwezig is. Regelmatige reiniging van uw machine helpt verstoppingen voorkomen (iets waar vooral de koffie-uitloop van de Jura ENA serie gevoelig voor is) en tevens komt het de smaak van uw koffie ten goede. De versgezette koffie hoeft immers niet langs opgebouwde resten koffievet te stromen.

De meeste Jura machines zijn voorzien van een reinigingsprogramma om dit vet te verwijderen. U dient dit regelmatig te doen met gebruik van specifieke reinigingstabletten. Deze tabletten gaan vaak in de toevoer voor gemalen koffie. De gebruikshandleiding van uw Jura machine verteld u hoe dit bij uw specifieke model en type werkt.

De reinigingstabletten die Koffiepiraat.nl verkoopt, zijn specifiek gemaakt voor het verwijderen van koffievet in koffiemachines. De werkzame stoffen zijn hierop afgestemd, maar ook de afgifte van de reinigingsstoffen gebeurt geleidelijk gedurende het reinigingsprogramma, ondanks de hoge temperatuur van het water en de hoge pompdruk van uw koffiemachine.

Vanwege de hoge kwaliteit van de Koffiepiraat.nl reinigingstabletten, hebben wij ons assortiment beperkt tot uitsluitend deze tabletten en niet de vaak dure tabletten van machine fabrikanten. Jura reinigingstabletten hebben wij om deze reden niet in het assortiment.

U kunt kiezen uit een verpakking van 15 stuks of de voordeelverpakking van 30 stuks.