Bezorging met Post NL of DPD binnen Nederland, €3,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL/DPD bieden normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 16.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL/DPD bedragen €3,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL/DPD informeert u vooraf over de dag van levering. Wanneer deze dag niet uitkomt, kunt u deze uitstellen of het afleveradres wijzigen. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van 1 uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Pickup parcelshop in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Parcelshop. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen.

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL voor de bezorging van uw bestellingen. verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL of DPD winkel, €3,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup parcelshop van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €3,95 per bestelling. Post NL en DPD hebben een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Benelux. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup parcelshop eveneens selecteert.  Post NL/DPD brengen u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup parcelshops van Post NL/DPD worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup parcelshop. Om te zien waar de Pickup parcelshop in uw buurt is,

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartners Post NL en DPD.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Ook in België bestaat de mogelijkheid uw zending af te halen in een winkel. De kosten hiervoor bedragen €5,95 per bestelling met een maximum gewicht van 20kg. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op info@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

 

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken. Een gedetailleerde uitleg over de retourprocedure vindt u op ons Retourformulier. Dit retourformulier kunt u hier vinden en uitprinten. Graag ontvangen wij een ingevuld Retourformulier alvorens wij uw retourzending kunnen behandelen.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.