Baru

De oorsprongbr

Het begint bij Barú allemaal in het land van de kwalitatief hoogstaande chocola, België. Van oorsprong kent België een rijke historie van het maken van allerlei producten waar chocolade in verwerkt zit. Van bonbons tot aan overheerlijke chocolademelk en alles wat zich daar tussenin bevindt, het heeft ondertussen de revue wel een keer gepasseerd. Qua veelzijdigheid en originele creaties valt het bijzonder diverse assortiment van Barú precies in het beeld dat iedereen van de authentieke Belgische chocolade heeft. Het samenbrengen van exclusiviteit en genot resulteert in de heerlijke producten die Barú met grote liefde aanbiedt. Wie graag wilt gaan voor iets nieuws wat anders is dan anders, is bij dit merk aan het juiste adres.

 

Een speciaal gevoel

Het doel van de unieke en speelse creaties van Barú is om de klant zich speciaal te laten voelen. Door exclusieve creaties te maken en altijd een hoop gevoel en moeite in het bedenken van nieuwe producten te leggen, wordt het ontwerpen van de aan chocola gerelateerde producten door Barú verheven tot kunst. Neem nu de Barú Dreamy Hippos. Deze chocolaatjes in de vorm van een nijlpaard zijn met zulke precisie in de vorm van een nijlpaard ontworpen, dat het een waar feestje is om deze op te eten. Van de Barú Marshmallow Bars tot aan de Dreamy Hippos, een saai en doorsnee design zit er als het aan Baru ligt niet in. Ze doen namelijk graag hun uiterste best om de klant keer op keer weer te verrassen met iets wat ze nog nooit eerder hebben gezien. Door onverwachts uit de hoek te komen, blijft het keer op keer weer de moeite waard om bij te houden wat Barú nu weer heeft verzonnen.

 

Natuurlijke producten

Bij Barú is een van de voornaamste kernprincipes om te werken met zoveel mogelijk natuurlijke producten. Bij elke mogelijkheid die er is om een natuurlijk ingrediënt te gebruiken in plaats van toegevoegde suikers of andere zoetstoffen, grijpt Barú de kan om dit ook daadwerkelijk te doen. Een liefde voor authenticiteit en het creëren van een smaaksensatie die is gebaseerd op de natuur liggen ten grondslag aan alles waar Barú voor staat. Dit resulteert erin dat voor alle producten uit wordt gegaan van een bepaalde basis aan fruit, vanille, honing en uiteraard cacao. Hoe puurder het product is, hoe groter de kans dat Barú er gebruik van maakt. Met deze principes in combinatie met de kunstwerken die gecreëerd worden, groeit Barú uit tot een uniek merk.

Het assortiment van BARU in onze webshop betreft 3 soorten HipposBarú Dreamy Hippos Milk Chocolate Honey AlmondBarú Dreamy Hippos Milk Chocolate Hazelnut Truffle en Barú Dreamy Hippos Dark Chocolate Sea Salt Caramel. Ze zijn ook in een voordeelverpakking van 34 stuk verkrijgbaar. We hebben ook hun Marshmallows in 4 soorten: Barú Marshmallows Dark Chocolate Sea Salt Karamel, Barú Marshmallows Milk Chocolate, Barú Marshmallows Milk Chocolate Coffee & Cream, en .  Als je niet kan kiezen hebben we: Barú Marshmallows diverse smaken 8 Stuks. We hebben ook de Marshmallow repen: Barú Marshmallow Reep Milk Chocolate Crunchy CashewBarú Marshmallow Reep Dark Chocolate Sea Salt Caramel en ook in de winter Barú Marshmallow Reep Dark Chocolate Peppermint Fudge

Het assortiment van BARU warme dranken in onze webshop betreft Barú Spicy Chai Latte en Barú Chocolate Chai Latte. De Barú Spicy Chai Latte is ook in een horeca verpakking verkrijgbaar. Ook bieden we hun luxe warmecholademelk Barú Drinking Chocolate Salty CaramelBarú Swirly Hot Chocolate en Barú Fluffy Chocolate Marshmallow. De Barú Swirly Hot Chocolate is ook in een horeca verpakking verkrijgbaar.