Birchall Premium Engelse thee

Birchall

Oost-Afrikaanse thee


Birchall houdt zich vast aan enkele kernprincipes, wat voor dit theemerk al in lengte der jaren een werkende succesformule blijkt. Elke kop thee moet volgens de wijze van Birchall helder, heerlijk en puur van smaak zijn. Om dit voor elkaar te kunnen krijgen, halen ze alle zwarte theeën uit het rijke assortiment exclusief uit Oost-Afrika. In grote gebieden in Oost-Afrika heerst namelijk een cultuur waarin op een uiterst vakkundige wijze originele thee wordt geoogst. Van Rwanda tot aan Kenia, waar de beste thee te vinden is, Birchall is van de partij. Het fijne aan het groeien van theebladeren in dit gedeelte van de wereld, is dat dit proces hier langzamer werkt. Door een combinatie van vulkanische grond en ideale weersomstandigheden, volgroeien de theebladeren op een langzamere, maar daardoor vollere manier. Dit leidt direct tot meer smaak, waar de eindgebruiker een groot voordeel van beleeft. Vervolgens wordt als kers op de taart ook nog met de hand uitgekozen wat de beste kwaliteit theebladeren te zijn, zodat alleen het beste van het beste overblijft. 

Kwaliteit over kwantiteit


Daar waar grote bedrijven tegenwoordig steeds meer focus lijken te leggen op zoveel mogelijk volume en het zo snel mogelijk willen verkopen van zoveel mogelijk producten, daar kiest Birchall er juist voor om kwaliteit boven kwantiteit te stellen. De aandacht wordt dus verlegd van het zoveel mogelijk produceren van thee, naar het zo goed mogelijk produceren van thee. Tijd noch geld wordt bespaard als het aankomt op het kiezen van een perfecte ondergrond en het geven de juiste voeding tijdens het groeiproces. Door deze details als hoogste prioriteit te stellen, krijgt de thee van Birchall net dat beetje extra smaak, wat dit merk onderscheidt van de concurrentie. Deze langetermijnvisie werpt zijn vruchten af, aangezien de gebruikers van de thee van Birchall opnieuw blijven kiezen voor deze thee na de unieke smaak zelf meegemaakt te hebben. 

Ruime keuze


Van Jasmijn Pearls thee tot aan Citroengras & Gember prismethee en van Great Rift Cafeïne vrij Thee tot aan Groene Perzik Thee, de diversiteit aan smaken zorgt ervoor dat je nooit uitgeprobeerd raakt. Birchall heeft een ruime keuze aan verschillende theesoorten en speelt daarmee in op verschillende voorkeuren die mensen over het algemeen hebben. Hoe dan ook zit er voor iedereen een smaak tussen die als favoriet beoordeeld kan worden. Hoe meer keuze, des te leuker het wordt om elke keer weer voor iets nieuws te kiezen.