Birchall Virunga Chai

Birchall Virunga Chai Thee 15 Plantaardige Prismetheezakjes

Birchall Virunga Chai Thee 15 Plantaardige Prismetheezakjes

Birchall Virunga Chai Thee | 15 prismetheezakjes | Afrikaanse zwarte thee, met een mix van kruiden en specerijen. | Plantaardige theezakken
Normale prijs € 6,99 Speciale prijs € 5,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Reward Points Policy You will earn 5 geschenkdukaten for buying this product.

Birchall Virunga Chai

-Deze Virunga Chai is een krachtige interpretatie van een klassieke Indiase thee, zorgvuldig vervaardigd door de vijfde generatie van de familie van Birchall Graham.

-Virunga Chai doordrenkt de helderheid en vitaliteit van een opperste Afrikaanse zwarte thee, gekweekt in de buurt van Virunga National Park, met een eclectische mix van kruiden en specerijen.

-Birchall streven naar kwaliteit zorgt ervoor dat ze uitzonderlijke gebroken zwarte thee vakkundig hebben gekoppeld aan de subtiele zoete kruiden van kaneel en kardemom en de verwarmende smaken van gember en rode rooibos uit Zuid-Afrika.

-Het unieke resultaat is een levendige en opbeurende mix die de hele dag zal kalmeren en voldoen.

-Virunga Chai-thee kan op elk moment worden genoten, maar we genieten er vooral midden in de middag van wanneer u zin heeft om een heerlijk moment voor uzelf uit te zoeken.

-15 Plantaardige prismetheezakjes.

Meer informatie
Merk Birchall
Gewicht 15 Prism Theezakken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Birchall Virunga Chai Thee 15 Plantaardige Prismetheezakjes
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.