Zelf zo'n handige Dolce Gusto cupshouder in huis

Hou jij ook zo van Dolce Gusto koffie? Je bent niet de enige. Wist je dat je bij Koffie Piraat kunt sparen voor een gratis Dolce Gusto cupshouder?

Veel te kiezen bij Dolce Gusto

Naast natuurlijk het gemak dat deze manier van koffie zetten brengt, geeft Dolce Gusto je ook veel om te kiezen. Het leuke is dat je niet vast zit aan een soort koffie, maar dat je echt kunt kiezen voor de koffie waar je op dat moment zin in hebt. Misschien begin jij ‘s morgens met een cappuccino, drink je ‘s middags een ristretto en drink je ‘s avonds een cafeinvrije koffie. Het kan allemaal. 

Een opgeruimde keuken

Nadeel van al die verschillende smaken is dat al die doosjes een plekje nodig hebben. Het wordt al snel een rommeltje in de keuken. Gelukkig is dat met een Dolce Gusto cupshouder verleden tijd. Je bergt ze netjes op en je krijgt er een vrolijke kleurrijke aanvulling in je keuken voor terug. En krijg je familie of vrienden op bezoek? Dan zet je de cupshouder even op tafel zodat ze rustig zelf kunnen kiezen voor de koffie waar zij op dat moment zin in hebben.

Hoe spaar je voor een Dolce Gusto cupshouder?

Als je bij onze webshop besteld heb je de mogelijkheid om een account aan te maken. Dat lijkt misschien even wat meer werk, maar dat is alleen de eerste keer. En het hebben van een account levert je veel voordelen op. Zo kun je:

- Altijd je bestellingen en facturen terugkijken

- Eenvoudig een herhaalbestelling doen

- Sparen voor geschenkdukaten

De geschenkducaten van Koffie Piraat

Het sparen van geschenkducaten gaat automatisch als je besteld. Zorg er bij elke bestelling wel voor dat je bent ingelogd anders kunnen de geschenkducaten natuurlijk niet worden bijgeschreven. Bestel je regelmatig? Voor je het weet heb je genoeg ducaten om een leuk cadeau uit te kiezen. Dat kan dus zijn de populaire cupshouder van Dolce Gusto, maar dat mag natuurlijk ook iets anders zijn. Hier zie je wat we allemaal bieden aan gratis cadeau’tjes.

Populair cadeau

We vinden het leuk om onze trouwe klanten iets extra’s te geven. De cupshouder blijkt een populair item. Je kunt er 35 cups in opbergen en hij kan 360 graden draaien. Omdat niet iedereen er van op de hoogte is dat je gratis kunt sparen voor deze cupshouder vestigen we er nog even extra de aandacht op.

Dus: maak een account aan en spaar voor deze leuke weggever.