Caffè del Doge

Caffè del Doge

Internationale bekendheid

Caffè del Doge heeft een lange en rijke historie aan het maken van koffie van een uiterst hoge kwaliteit. Daar waar dit Italiaanse merk zijn oorsprong kent in Venetië, is het ondertussen uitgegroeid tot een grote, wereldwijde organisatie. In de jaren ’50 begon het allemaal als een eerste opzet door een expert op het gebied van koffie, Ermenegildo Rizzardini. Hij zette een fabriek op voor het branden van koffie en merk als geheel is later uitgebreid naar het ontwerpen van hele restaurants om de koffie heen. Van Californië tot aan Hong Kong, Caffè del Doge restaurants bieden koffie aan in uiteenlopende locaties op de wereld. Met de echte drive om koffie van de beste kwaliteit te maken, heeft Caffè del Doge zich in de loop der jaren explosief weten te ontwikkelen.

Traditie

Caffè del Doge hecht veel waarde aan het in stand houden van tradities op het gebied van koffie. Met een geloof in de kracht van deze traditie zet dit merk alle zeilen bij om echt originele koffie aan te kunnen bieden, die puur van smaak is. Door het verwerken van de koffiebonen aan een zorgvuldig proces te onderleggen, heeft Caffè del Doge de mogelijkheid om een extreem hoge kwaliteit te garanderen. Voornamelijk in de afgelopen twintig jaar heeft dit ertoe geleid dat ze grote waardering ontvingen van de koffiemarkt wereldwijd voor hun doorlopende toewijding en passie waarmee ze de traditionele manier van koffie branden in Venetië blijven gebruiken. Dit onderscheidt Caffè del Doge van andere koffieproducenten en zorgt ervoor dat je een unieke smaaksensatie tegemoet kan zien als je kiest voor koffie van dit merk.

Unieke producten en restaurants

Al deze energie die in het produceren van de koffie wordt gestoken, komt tot uiting in een van de vele producten van Caffè del Doge. Denk hierbij aan de Caffè del Doge Expresso Rosso koffiecapsules, de Caffè de Doge Rialto Classico gemalen koffie of de Caffè del Doge Rialto Classico ESE-servings. Een ruime keuze aan verschillende producten biedt voor iedere liefhebber van koffie een vorm van luxe. Wat Caffè del Doge daarnaast nog anders dan anderen maakt, is dat de restaurants een ware tentoonstelling zijn van de koffieproducten en de processen die worden doorlopen bij het verwerken van de koffiebonen. Met een moderne look, gecombineerd met een traditionele manier van het maken van koffie in de restaurants, zet Caffè del Doge daad bij het woord als het gaat om het creëren van een unieke belevenis.