Caffè Izzo

Caffè Izzo

Van Italiaanse origine

Caffè Izzo is opgericht in 1979 in de buurt van de Vesuvius in Italië. De oprichter, Vincenzo Izzo had de grootse visie om een authentiek Napolitaanse koffiebedrijf een succes te laten worden om iedereen de mogelijkheid te geven de pure smaak van correct gebrande bonen te proeven. Gedreven door een diepe passie voor de koffie is Caffè Izzo al veertig jaar succesvol in het leveren van uitmuntende kwaliteit. Een zorgvuldige selectie van werknemers en technische processen hebben Caffè Izzo in een uitstekende positie gebracht om continu door te blijven groeien. Door elke dag te streven naar verbetering en het innoveren van alle processen die bij het maken van koffie komen kijken, is dit merk een vooroploper in deze sector. Zowel nationaal als internationaal gezien is de ster van Caffè Izzo nog altijd rijzende, wat ook in de smaak van de koffie sterk tot uiting komt.

Uitbreiding

Met een duidelijk visie voor de toekomst weet Caffè Izzo keer op keer weer nieuwe uitbreidingen toe te voegen aan het merk als geheel. Dit is niet alleen in de vorm van nieuwe producten met nieuwe en verbeterde smaken, maar ook in het verlenen van steeds meer service. Zo heeft Caffè Izzo enkele winkels geopend, waar tot in detail informatie over zowel de producten als ook de processen achter het maken van koffie uitvoerig kunnen worden besproken. Op die manier tracht Caffè Izzo de klant echt bij het merk te betrekken en is het ook te allen tijden benieuwd naar nieuwe meningen en een andere kijk op bepaalde vraagstukken. Zo baseert het vernieuwingen en verbeteringen ook echt op feedback vanaf de gebruiker.

Zorgvuldig uitgekozen

De bonen die Caffè Izzo gebruikt in het productieproces van de verschillende soort koffie, worden zorgvuldig geselecteerd door de experts die zij hier speciaal voor in huis hebben gehaald. Op basis van de locatie waar de bonen vandaan komen, worden deze uitgekozen en binnen de eigen fabriek verwerkt. Hier worden de bonen vervolgens getest op kwaliteit alvorens de branding van start gaat. Door elk onderdeel van dit proces met veel precisie te monitoren en waar nodig aanpassingen te doen, is het resultaat een koffie van een bijzonder hoge kwaliteit. De keuze bestaat bijvoorbeeld uit Caffè Izzo Grand Espresso Ese, Caffè Izzo Premium koffiecapsules voor Nespresso machines en verder uit nog vele andere producten met allemaal een eigen, unieke smaak.