Caffe Mami's

Caffe Mami’s

Italiaanse kwaliteit

Mami’s is een Italiaans bedrijf in Merano, dat zich specialiseert in het produceren van zowel koffie als ook chocolade. In 2011 is Mami’s opgericht, na jarenlang onderzoek te hebben gedaan naar het produceren van koffie en chocolade van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij deze ervaring maakt Mami’s gebruik van een unieke methode om een ware smaaksensatie van een onderscheidend niveau te kunnen leveren. Ontstaan uit een diepe liefde voor koffie doet dit bedrijf dagelijks zijn best om aan de hand van een grote hoeveelheid authentieke Italiaanse passie altijd op zoek te gaan naar verbetering. Aan de hand van een positieve uitstraling, gemixt met een origineel en uitgebreid pakket aan verschillende smaken, is Mami’s druk bezig om de koffie- en chocolademarkt op korte termijn te veroveren.

Koffiecultuur

Een van de voornaamste doelen van Mami’s is om de echte Italiaanse koffiecultuur weer terug te brengen en dit wereldwijd verkrijgbaar te maken. Zo kan iedereen ervaren waarom koffie zijn oorsprong kent in Italië en dat de beste koffie nog altijd in deze omgeving wordt gemaakt. Door innovatieve technieken bij het maken van de koffie en de chocolade te combineren met de traditioneel werkende manieren van het verwerken van koffiebonen, heeft Mami’s zich in korte tijd genesteld tussen de top van de koffie- en chocoladeproducenten in Italië. De intentie is ook zeker aanwezig om daar te blijven, mede dankzij het uitleven van enkele kernprincipes die diep in het bedrijf geworteld zijn; ethisch te werk gaan, transparantie, kwaliteit en vakmanschap. Door altijd terug te keren naar deze basisprincipes is Mami’s verzekerd van een langdurige tevredenheid van zijn klanten.

Rijke keuze

Van de Mami’s Caffè Espresse Crema tot aan de Mami’s Caffè Dolce Vita koffiebonen, de keuze uit verschillende producten is dermate divers dat je elke keer weer de mogelijkheid hebt om voor iets nieuws te gaan. Door de bekende, kwalitatief hoogstaande smaken af te wisselen met nieuwe, innovatieve smaaksensaties ben je bij Mami’s voor een lange tijd verzekerd van een ware belevenis als het gaat om koffie drinken. Mede dankzij deze constante vernieuwingen als gevolg van doorlopend onderzoek naar nieuwe manieren om koffie te maken, weet Mami’s voor lange tijd klanten aan zich te binden. Terugkerende koffiedeskundigen prijzen dan ook de mate van innovatie en noemen dit als een van de voornaamste redenen om ook in de toekomst koffie van Mami’s te blijven drinken.