Caffé New York

Caffé New York is een koffie welke inmiddels wereldwijd bekendheid geniet en geroemd wordt om de excellente kwaliteit. Destijds begonnen in een lokaal café vanuit de drang om een goed product te schenken.

Montecatini Terme

Een van Italië's meest bekende thermale baden zijn die van Montecatini Terme. Ook in het begin van de 20e eeuw hadden deze een enorme aantrekkingskracht op een groot publiek uit de regio. Niet verwonderlijk dus dat uitbater Ugo Incerpi juist hier zijn Liberty style Bar startte op Corso Roma. In eigen beheer werd hier koffie gebrand. Deze koffie was van dusdanige kwaliteit dat de thermale baden al snel niet meer de enige reden voor een bezoek aan Montecatini Terme. De koffie van Caffé New York was een succes en trok clientèle vanuit heel Toscane.

Overdracht

Ugo droeg zijn kennis over zijn ambachtelijke koffie over op zijn dochter Loretta, welke na de Tweede Wereldoorlog het bedrijf verder heeft uitgebouwd met haar man Oscar Onori. In de jaren '50-'60 werd de koffiebranderij verder geprofessionaliseerd en werd en nam de productiecapaciteit toe. Vandaag de dag hebben Oscar en Loretta de kennis en kunde doorgegeven aan hun kinderen en wordt er geproduceerd in Postoia. Van hieruit worden de fantastische producten van Caffé New York inmiddels wereldwijd verstuurd.

Prijswinnende koffie

Caffé New York scoort goed in diverse toonaangevende testen van koffie en heeft inmiddels de waarderingh hiervoor in ontvangst mogen nemen. Caffé New York maakt dan ook gebruik van de best beschikbare koffiebonen, zoals de exclusieve Jamaica Blue Mountain. Een extreem smaakvolle koffieboon met een kenmerkend mild karakter. In zowel de topmelange Caffé New York Extra koffiebonen als de Caffé New York Extra XXXX koffiebonen is deze topkoffie terug te vinden.