Caffé New York Extra

Caffé New York Extra koffiebonen (5% JBM)

Caffé New York Extra koffiebonen (5% JBM)

Waardering:
63% of 100
Caffé New York Extra koffiebonen | 1000 g | Puur Arabica en zelfs 5% Jamaica Blue Mountain
€ 29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Koop 6 voor € 28,95 en bespaar 3%
Reward Points Policy You will earn 18 geschenkdukaten for buying this product.

Caffé New York scoort goed in diverse testen en competities. Deze Caffé New York Extra is zo'n winnaar waar befaamde critici vol lof over zijn. 100% Arabica koffiebonen van de beste kwaliteit. Caffé New York heeft zelfs een behoorlijk aandeel Jamaica Blue Mountain gebruikt, een van de meest exclusieve koffiebonen ter wereld. De Jamaica Blue Mountain koffieboon kent een zeer milde smaak, waarbij bitterheid niet te bekennen is. Het resultaat van deze melange van Caffé New York is een koffie met een zoet-fruitige, intensieve maar toch zachte smaak. Herkenbaar zijn de chocolade tonen in de smaak. Kenmerkend is de heerlijk lange afdronk van dit topproduct en de stevige, hazelnootbruine crèmelaag.

Meer informatie
Merk Caffé New York
Gewicht 1000 g
Smaakprofiel Mild
Samenstelling Puur Arabica
Body Zeer goed
Cafeïnegehalte Redelijk
Crèmelaag Zeer goed
Automaten Zeer goed
Cappuccino Uitstekend
Reguliere koffie (caffé crème) Zeer goed
Espresso Uitstekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Caffé New York Extra koffiebonen (5% JBM)
Uw waardering

Caffé New York heeft al bijna een eeuw ervaring met het bedienen van een veeleisende consument. Wellicht juist daardoor zijn de producten van New York verfijnd en is New York de afzender van prijswinnende melanges op internationale competities.


Lees meer over Caffé New York

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.