Celmar thee

Celmar

Iconische pyramidezakjes


Celmar thee is een van de meest innovatieve merken op het gebied van theeverkoop. Te herkennen aan de iconische pyramidezakjes is de thee van Celmar een unieke verschijning. Al meer dan 25 jaar is dit merk er in geslaagd om thee van een bijzonder hoge kwaliteit te produceren, die met een sterk karakter zwaar bij gebruikers in de smaak valt. Doordat de echte theeliefhebber zich vaak verbonden voelt met een bepaald smaakje, zet Celmar alles in zijn werking om blijvend zuivere theezakjes met pure theebladeren te kunnen produceren. 

Innovatief


Naast het tevreden stellen van al bestaande gebruikers door consistent bepaalde smaken aan te blijven bieden, is er bij Celmar ook een sterke focus op het bedenken van nieuwe soorten thee. Daar waar de ene gebruiker het graag bij één bepaalde smaak houdt, is er ook een grote groep mensen die graag om de zoveel tijd iets nieuws wilt proberen. Om ook in deze behoefte te kunnen voorzien is Celmar constant bezig om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor nieuwe smaken en of deze ook daadwerkelijk aanslaan bij de eindgebruiker. Dit proces is door de jaren heen zodanig geoptimaliseerd, dat de expertise nu volop aanwezig is om dit blijvend succesvol uit te kunnen voeren. 

Een verscheidenheid aan keuzes


Pyramide Rosehip & Black Currant thee, Pyramide English Breakfast thee of toch liever Pyramide Green & Vanille thee? De mogelijkheid is er om ze allemaal tegelijk te proberen, ze één voor één een kans te geven of om gewoonweg je favoriete smaak te kiezen. Celmar biedt ze allemaal aan. Daarnaast hebben ze ook de Pyramide Green & Lemon thee aan het assortiment toegevoegd, wat alleen maar bewijst dat ze ook daadwerkelijk bezig zijn om de ingeslagen route qua innovatie door te zetten. Bij Celmar is er dus duidelijk een geval van uiteenlopende smaken, wat betekent dat er voor een ieder wel wat aanwezig is. 

Betaalbare kwaliteit


De mix van unieke producten en de continue intentie om bestaande producten en processen te verbeteren, geven misschien het idee dat deze hoge kwaliteit van de thee ook in de prijs terug te zien zal zijn. Wat echter blijkt, is dat door het optimaliseren van de processen en de daardoor laagblijvende kosten, het mogelijk is om thee van een zeer betaalbare kwaliteit aan te bieden. Zeker als je kijkt naar de unieke samenstelling en de pyramidevormige variant, is het een ware kunst om ook de prijs voor de eindgebruiker gunstig te houden.