Dallmayr

Het delicatessenhuis Dallmayr uit München staat voor producten van zeer goede kwaliteit en is een Duitse A-merkfabrikant van diverse luxe producten, waaronder koffie. Het grootste assortiment van Dallmayr is beschikbaar in het imposante gebouw in de binnenstad van München, waar meer dan 8500 delicatessen verkocht worden. Een ware magneet voor levensgenieters en toeristen. 

Prodomo

Dallmayr werd opgericht door Alois Dallmayr in 1870, het moment dat deze handelaar zijn naam heeft verbonden aan een reeds bestaande handelsonderneming. Door de recessie van de jaren '30 werd Dallmayr gedwongen om de bedrijfsactiviteiten uit te breiden met een nieuw segment: koffie. Kort hierop had het bedrijf de groei weer te pakken en stonden ook de koffieproducten synoniem voor de kwaliteit van Dallmayr. Het product Prodomo betekende voor Dallmayr de echte doorbraak in en ver buiten Duitsland. Zowel de Prodomo snelfiltermaling
als de Prodomo koffiebonen treft u in ons assortiment. Deze laatste overigens ook als cafeïnevrije koffiebonen.

 

Automaten

Koffie is vandaag de dag voor Dallmayr een zeer belangrijke bedrijfsactiviteit van Dallmayr. Het opereert internationaal in zowel het retailkanaal als in de automatenmarkt. Het assortiment koffiebonen van Dallmayr is hierdoor zeer geschikt voor gebruik in volautomatische koffiemachines. Naast de Prodomo zijn de 100% Arabica varianten uit de Crema d'oro reeks erg in trek. Naast een zeer goede 'gouden' crèmelaag, zijn de Dallmayr Crema d'oro koffiebonen bekend om een milde, toegankelijke smaak. De Dallmayr Crema d'oro Intensa koffiebonen zijn juist kruidiger en voller van smaak. De Dallmayr Espresso d'or koffiebonen is de meest krachtige uit de Dallmayr reeks.

 

Dolce Gusto

De beide succesnummers van Dallmayr, de Prodomo en de Crema d'Oro zijn zo populair dat Dallmayr deze ook beschikbaar heeft gemaakt voor gebruik in de Nescafé Dolce Gusto machine. Zowel de Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Prodomo cups als de mildere Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Crema d'oro cups  treft u eveneens in onze webshop.