Dallmayr Entcoffeiniert

Dallmayr Entcoffeiniert koffiebonen

Dallmayr Entcoffeiniert koffiebonen

Waardering:
100% of 100
Dallmayr Entcoffeiniert koffiebonen | 500 g | Puur Arabica | Cafeïnevrij
€ 6,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Koop 8 voor € 6,29 en bespaar 10%
Reward Points Policy You will earn 5 geschenkdukaten for buying this product.

Dallmayr Entcoffeiniert koffiebonen

-Het klassieke Duitse koffiehuis Dallmayr heeft in deze cafeïnevrije puur premium Arabica uit hooggelegen plantages verwerkt.

-Hieruit zijn eveneens alle bittere en andere storende smaken verwijderd om zo een uitgebalanceerde koffie te maken, welke hart en maag spaart.

-De Dallmayr Entcoffeiniert is gebrand op middelmatige sterkte gebrand.

-Het resultaat is een toegankelijke kwaliteits-koffie met een ronde en volle smaak, zonder de cafeïne.

-Alle smaakkenmerken van een 100% Arabica zijn goed bewaard gebleven en herkenbaar aanwezig.

-Niet voor niets dat Dallmayr de naam merknaam Prodomo

-Dallmayr's vlaggeschip- onlangs aan deze melange verbonden heeft.

-Door een geavanceerd brandproces worden veel bitterstoffen en caffeïne verwijderd, resulterend in een koffie met een heerlijk aroma.

-500 g verpakking. 

Meer informatie
Merk Dallmayr
Gewicht 500 g
Smaakprofiel Normaal
Samenstelling Puur Arabica
Body Goed
Cafeïnegehalte Cafeïnevrij
Crèmelaag Goed
Automaten Zeer goed
Cappuccino Goed
Reguliere koffie (caffé crème) Goed
Espresso Goed
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dallmayr Entcoffeiniert koffiebonen
Uw waardering

Dallmayr, een bekende Duitse fabrikant met een rijke historie en een zeer sterke drang voor kwaliteit. Destijds was het hofleverancier voor de Beierse koning. De drang naar kwaliteit is nog als vanouds en vandaar dat het merk vandaag de dag staat voor een aangename smaakbelevenis


Lees meer over Dallmayr

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!