Café Intención koffie

Café Intención koffie
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Filteren
 1. -13%
  Café Intención Ecológio Espresso Intensivo koffiebonen
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 15,99 Speciale prijs € 13,99 Vanaf € 12,99
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
 2. -20%
  Café Intención Ecológio Caffe Crema koffiebonen
  Waardering:
  92%
  Normale prijs € 17,39 Speciale prijs € 13,99 Vanaf € 12,99
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Café Intención koffie

Cafe Intencion is de bekende koffielijn van het Duitse koffiemerk J.J. Darboven. Als jij het belangrijk vindt dat koffie gemaakt wordt onder goede werkomstandigheden, dat de koffiebonen biologisch worden geteeld en dat de koffie eerlijk verhandelt wordt, dan is Cafe Intencion de juiste koffie voor jou. De populariteit van Cafe Intencion laat zien dat ook de smaak van de koffie - vol en rijk - enorm gewaardeerd wordt. 

Het familiebedrijf bestaat al 150 jaar en is gevestigd in Hamburg. Het nemen van verantwoordelijkheid gaat gepaard met een vooruitziende blik. Ze profileren zich internationaal waardoor ze een nog grotere sociale impact kunnen maken op de koffiemarkt.  

Café Intención herkomst

De koffiebonen voor de Cafe Intencion komen uit de hooglandplantages van Midden en Zuid-Amerika. De bonen worden zorgvuldig geselecteerd en nauwkeurig beoordeeld op kwaliteit. Ze worden gegroeid op kleine plantages van lokale boeren die zijn aangesloten bij Fair Trade boerencoöperaties die er zorg voor dragen dat de kleine boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun koffiebonen. De bescherming van de natuurlijke, vruchtbare omgeving speelt daarnaast ook een belangrijke rol. Alle koffiebonen worden biologisch gegroeid en geteeld aan de hand van de strikte eisen van het EKO-keurmerk.  

Café Intención kopen bij Koffie Piraat

Bij Koffie Piraat verkopen we twee soorten Cafe Intencion koffiebonen. Als eerste de Café Intención ecológio koffiebonen. Met deze bonen zet je pure koffie, rond van smaak, niet scherp en met een zacht bittertje. Een perfect en delicaat aroma van zwarte bessen geven de Café Intención ecológio diens kenmerkende smaak. 

Als tweede vindt je de Café Intención ecológio espresso-koffiebonen in ons assortiment. Dit zijn 100% Arabica bonen en ze zijn zeer geschikt voor het maken van een krachtige espresso of als basis voor het maken van een cappuccino of een latte macchiato. De smaak van deze espresso is vol en kruidig. Beiden dragen de hierboven genoemde Fair trade en EKO-keurmerken.

Genieten van Café Intención 

Ken je Café Intención nog niet dan is dit een echte aanrader om eens te proberen. We hebben je hierboven veel verteld over de mooie omstandigheden waaronder deze koffie geproduceerd wordt. De smaak, die kun je enkel zelf proeven. 

Proef ook eens de heerlijke Lavazza koffie, Illy koffieMelitta koffie en Segafredo koffie.