Dallmayr koffie

Dallmayr koffie
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Filteren
 1. -12%
  Dallmayr Gran Verde koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 13,99 Speciale prijs € 12,29 Vanaf € 11,99
  Reward Points Policy Earn 8 geschenkdukaten
 2. Dallmayr Crema d'oro Intensa koffiebonen
  Rating:
  0%
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
 3. -10%
  Dallmayr Prodomo koffiebonen
  Waardering:
  93%
  Normale prijs € 6,99 Speciale prijs € 6,29 Vanaf € 5,99
  Reward Points Policy Earn 5 geschenkdukaten
 4. Dallmayr Espresso d'oro koffiebonen
  Rating:
  0%
  Reward Points Policy Earn 13 geschenkdukaten
 5. Dallmayr Entcoffeiniert koffiebonen
  Waardering:
  100%
  Reward Points Policy Earn 5 geschenkdukaten
 6. Dallmayr Crema d'oro koffiebonen
  Waardering:
  97%
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Dallmayr koffie: vorstelijk

Wist je dat Dallmayr rond 1900 ongeveer 14 europese vorsten en koningshuizen tot haar klanten mocht rekenen? Als je geniet van Dallmayr dan geniet je dus eigenlijk van meer dan 300 jaar aan Duitse koninklijke kwaliteits koffie.

Het koffiebedrijf werd in 1700 opgericht in München en kreeg in 1870 de naam Dallmayr dankzij de nieuwe eigenaar Alois Dallmayr. Alois Dallmayr verkocht het bedrijf een aantal jaar later aan Therese en Anton Randlkofer. Toen Therese twee jaar later weduwe werd nam ze de bedrijfsleiding over. In die tijd was het uiteraard bijzonder om een vrouw als hoofd van een bedrijf te hebben, maar Therese wist Dallmayr flink te laten groeien. Onder haar leiding werd Dallmayr hofleverancier en zoals hierboven al genoemd, een geliefde koffie bij veel vorstenhuizen in de rest van Europa.

5e generatie familiebedrijf Dallmayr

Het huidige Dallmayr is nog steeds een familiebedrijf dat ondertussen gerund wordt door nu alweer de 5e generatie Randlkofer. Ze hebben verschillende recessies weten te overleven door onder andere in te zetten op nieuwe technieken en het vroeg omarmen van de automatenservice. Door deze jarenlange ervaring zijn ze een gerespecteerde partner voor veel hotels, restaurants en andere horecagelegenheden.

Dallmayr is nog steeds gevestigd in München maar wereldwijd actief. Met name door hun Promodo koffie kregen ze ver buiten Duitsland klanten die fan werden van in het bijzonder deze koffie. Wij hebben deze geliefde Dallmayr koffie uiteraard in ons KoffiePiraat assortiment. Wij hebben zowel de Promodo snelfiltermaling als de Promodo koffiebonen, indien gewenst ook cafeïnevrij.

Duurzaamheid en kwaliteit van Dallmayr koffie

Er wordt door Dallmayr veel ondernomen op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf heeft oog voor de leefomstandigheden van de koffieboeren en hun gezinnen en werkt er aan om milieubelasting te beperken. Veel van hun koffie mag keurmerken dragen als FairTrade en Rainforest Alliance. Als je klikt op de koffie geven we onder de foto in de Koffie Piraat webshop informatie over welk keurmerk een Dallmayr koffie - of een andere koffie - heeft.

Vanwege hun populariteit heeft Dallmayr de Prodomo en de Crema d'Oro nu ook beschikbaar gemaakt om te gebruiken in de Nescafé Dolce Gusto machine. Zowel de Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Prodomo cups als de mildere Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Crema d'oro cups treft u eveneens in onze webshop.

Proef ook eens de heerlijke Lavazza koffie, Illy koffieMelitta koffie en Segafredo koffie.