La Brasiliana koffie

La Brasiliana koffie
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Filteren
 1. -14%
  La Brasiliana Rosso Extra koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 21,95 Speciale prijs € 18,95 Vanaf € 17,45
  Reward Points Policy Earn 10 geschenkdukaten
 2. -8%
  La Brasiliana Marfisa koffiebonen
  Waardering:
  73%
  Normale prijs € 23,95 Speciale prijs € 21,95 Vanaf € 20,95
  Reward Points Policy Earn 13 geschenkdukaten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Italiaanse La Brasiliana koffie

Het bedrijf is opgericht door de gebroeders Govoni in 1948 en sindsdien gevestigd in de  Italiaanse stad Ferrara. Carlo Govoni was eigenaar van een plaatselijke koffiewinkel en besloot een machine aan te schaffen om zijn eigen koffiebonen te kunnen branden. Zijn verse koffie raakte in de omstreken van Ferrara al snel bekend om de heerlijke smaak. Samen met zijn broer en zijn kinderen kon hij het bedrijf verder doorontwikkelen en ondertussen staat het merk bekend om de kwalitatief goede koffie.

La Brasiliana coffee één van de kleinere koffiebranders

La Brasiliana is een van de kleinere koffiebranders. Je ziet dan ook dat ze echt de tijd nemen om koffiemelanges te maken waar ze zelf ten volle achter staan. La Brasiliana haalt de rauwe koffiebonen rechtstreeks van de plantages om zeker te zijn van de kwaliteit. De bonen worden vervolgens per soort geroosterd zodat van elke koffieboon de eigen specifieke smaak het beste tot zijn recht kan komen. Pas na het branden worden de bonen tot onmiskenbare melanges van La Brasiliana koffie gemaakt.

Bij La Brasiliana koffie weten ze wat balans is

De melanges van La Brasiliana worden ambachtelijk gemaakt en samengesteld aan de hand van oude recepten en nieuwe kennis. Zo vinden ze balans, zachtheid en een goede nasmaak zaken om op te letten bij het samenstellen van La Brasiliana koffie. Bij Koffie Piraat verkopen we onder andere de Marfisa wat ook wel wordt gezien als dé prestige koffie van La Brasiliana. In deze melange zitten maar liefst 12 zorgvuldig geselecteerde Arabica-soorten uit Midden- en Zuid-Amerika. Van la Brasiliana kan dan ook met recht gezegd worden dat ze meesters zijn in hun vak. La Brasiliana koffie is dan ook echt een koffie om van te genieten. 

Kun je niet wachten op je La Brasiliana coffee?

Kenmerkend voor La Brasiliana is de hang naar perfectie. De versheid van de koffie is van de hoogste prioriteit. Verder is het zo dat als de koffiebonen minder dan perfect zijn ze gebruikt en verder verwerkt worden. La Brasiliana laat de klanten liever eventjes wachten dan een koffie te maken die niet voldoet aan hun eigen strengen eisen. Koffie moet je in de ogen van La Brasiliana dan ook zien als een vers produkt waar je bewust en zorgvuldig mee om dient te gaan. Maar dat het wachten op deze koffie het waard is, is een ding dat zeker is!

Proef ook eens de heerlijke Lavazza koffie, Illy koffieMelitta koffie en Segafredo koffie.