Lucaffé koffie

Lucaffé koffie
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 16-17 van 17

Pagina
per pagina
Filteren
 1. -4%
  Lucaffé Mr. Exclusive koffiebonen 1 Kg
  Waardering:
  73%
  Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 23,95 Vanaf € 21,99
  Reward Points Policy Earn 16 geschenkdukaten
 2. -17%
  Lucaffé Classic koffiebonen 1 kg
  Waardering:
  70%
  Normale prijs € 22,95 Speciale prijs € 18,95 Vanaf € 18,00
  Reward Points Policy Earn 15 geschenkdukaten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 16-17 van 17

Pagina
per pagina

De populaire Lucaffé koffie kopen

Het Gardameer is een geliefde vakantieplek voor veel Nederlanders. Wist je dat dit ook de plek is waar koffiebranderij Lucaffé gestart is? Rond 1990 startte Luca Venturelli aan de oevers van het Gardameer met het ambachtelijk branden van zijn eerste espresso melanges. De populariteit van Lucaffé is met recht opmerkelijk te noemen. Deze in leeftijd nog jonge Italiaanse koffiebranderij doet niet onder voor de al langer bestaande Italiaanse koffiemerken. Binnen een mum van tijd is Lucaffé koffie een van de populairste koffies in de wereld geworden.

Lucaffé werkt ambachtelijk

Hoe wordt Lucaffe koffie gemaakt? Het is tijdens het branden van de bonen dat een koffiebrander tot unieke smaken komt. Hoe heet je de bonen brandt, hoe lang je ze brandt en de hoeveelheid bonen die je gebruikt. Dit alles heeft invloed op de uiteindelijke smaak. Lucaffé kiest er bewust voor om de tijd te nemen voor het branden van de koffiebonen. Met zorg en geduld weet Lucaffé met deze rustige manier van branden tot zeer speciale koffiesmaken te komen.

Zo staat Lucaffé bekend om de ondertonen van chocolade en hazelnoot. En zelfs koffie die doet denken aan vers gebakken brood. Als je zo zorgvuldig bent in hoe je de koffiebonen brandt ben je natuurlijk ook zorgvuldig als het gaat om welk soort koffiebonen je gebruikt. Meneer Venturelli is wat dat betreft een perfectionist. Hij proeft nog steeds persoonlijk de samples die bij het bedrijf binnen komen om te beoordelen of ze goed genoeg zijn voor zijn Lucaffé koffie. Ook reist hij regelmatig af naar de koffieplantages voor persoonlijk contact met de koffieproducenten.

Lucaffé koffie is meer dan een goede smaak want duurzaamheid staat voorop

Lucaffé heeft zijn populariteit te danken aan de unieke smaak. En terecht natuurlijk. Smaak is het eerste waar je op let als je je koffie drinkt. Wat veel mensen niet weten is dat Lucaffé zich ook enorm bezig houdt met gezondheid en duurzaamheid. Zoals ze zelf zeggen: “We have responsibilities, because food and drink are like medicine.” Dit zie je onder andere terug in de manier waarop Lucaffé haar koffie verpakt. De meeste verpakkingen van Lucaffé zijn biologisch afbreekbaar en ongezonde materialen zoals aluminium zijn vervangen door staal. Het inpakken van de koffie wordt gedaan in een zorgvuldig beschermde omgeving waar zo min mogelijk zuurstof vat kan krijgen om de verse Lucaffé koffie. Dit waarborgt de kwaliteit van de koffie.

Het is duidelijk dat kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid voorop staan bij Lucaffé. De zorgvuldigheid waarmee Lucaffé omgaat met haar product is indrukwekkend. Lucaffé koffie is dan ook met recht een zeer gewaardeerde koffie bij veel van onze klanten.

Populaire koffie merken: Illy koffie - Lavazza koffie - Melitta koffie - Segafredo koffie