Koffiepiraat

Melitta Koffie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Melitta Koffie

Melitta koffie bestellen bij Koffie Piraat

Het was Melitta Bentz die in 1908 het eerste koffiefilter ter wereld wist te produceren. In de 100+ jaren die daarop volgden, heeft het merk Mellita alles op alles gezet om de best mogelijke koffie richting de consument te krijgen. Ze produceerden de eerste fijngemalen koffie, de eerste vacuümverpakte koffie en ze brachten in Duitsland zelfs de eerste filterkoffiemachine op de markt. Van de koffie zelf tot aan koffiemachines, handfilters en waterkokers; ze maakten het allemaal. Je mag dus zeker stellen dat het hier om een echte expert in de industrie gaat. Melitta koffie is heerlijke koffie voor elk moment van de dag. Melitta koffie is zo goed, omdat zijn hoge eisen stellen aan hun producten. De oprichter Melitta Bentz ontwikkelde het eerste koffiefilter met een blikje en vloeipapier. Vanaf toen is het bedrijf opgestart en hebben zij een bekende naam in de branche ontwikkeld. In de jaren daarna heeft de Melitta bekende dingen ontworpen zoals het vacuümverpakte koffiepak en het eerste filterautomaat op de Duitse markt. Melitta is een bekend merk in de koffiebranche!

Hoge kwaliteit Melitta koffie

Uiteindelijk draait het als liefhebber van koffie voornamelijk om de uiteindelijke kwaliteit van het kopje koffie. Het is dan ook mooi meegenomen dat Melitta koffie hier intussen al jaren de focus op legt. Ze maken gebruik van innovatieve productie- en verwerkingstechnieken om jou van de allerbeste koffie te voorzien. Koffie met een smaak die zo goed is, dat je er eigenlijk direct meer van wilt proeven.

Diverse smaken Melitta koffie

Om echt voor iedereen de beste koffie op de markt te brengen, kiest Melitta koffie voor een variatie aan smaken. Zo heb je momenteel bijvoorbeeld de mogelijkheid om Melitta Bella Crema Intenso Espresso en Melitta Barista Crema Forte koffiebonen aan te schaffen. Beide opties die bij de gevorderde koffiedrinker zeer goed zijn gevallen. Rijk aan smaak zorgen ze voor een perfecte drinkervaring. De kans is ook groot dat je deze koffie vaker wilt proeven, nadat je het voor de eerste keer hebt meegemaakt.

Melitta koffie kopen

Ben je momenteel dus op zoek naar Melitta koffie? Dan bevind je je momenteel volledig op de juiste plek. Melitta koffie kopen doe je heel gemakkelijk via Koffiepiraat. Daarbij is het ook nog eens fijn om te weten dat je geregeld gebruikt kunt maken van onze vele aanbiedingen. Je hebt dan voor een sterk verlaagde prijs toegang tot onze Melitta koffie. Wellicht een goed idee om dan direct een mooie voorraad in te slaan. Je maakt dan pas echt gebruik van het voordeel. Bekijk nu ons assortiment aan Melitta koffie en plaats direct je bestelling! Populaire koffie merken: Illy koffie - Lavazza koffie - Segafredo koffie