Fairtrade koffiebonen

Fairtrade koffiebonen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
 1. -8%
  Nieuw
  Caffè Morandini Bio Caffe Fairtrade Espresso koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 12,99 Speciale prijs € 11,99 Vanaf € 10,99
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
 2. -12%
  Dallmayr Gran Verde koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 13,99 Speciale prijs € 12,29 Vanaf € 11,99
  Reward Points Policy Earn 8 geschenkdukaten
 3. -13%
  Café Intención Ecológio Espresso Intensivo koffiebonen
  Waardering:
  100%
  Normale prijs € 15,99 Speciale prijs € 13,99 Vanaf € 12,99
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
 4. Schirmer Bio Fairtrade Espresso koffiebonen
  Waardering:
  57%
  Reward Points Policy Earn 12 geschenkdukaten
 5. -20%
  Café Intención Ecológio Caffe Crema koffiebonen
  Waardering:
  92%
  Normale prijs € 17,39 Speciale prijs € 13,99 Vanaf € 12,99
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

De lekkerste fairtrade koffiebonen

Iets wat helaas jarenlang onlosmakelijk was verbonden met koffie zijn de oneerlijke voorwaarden in het productieproces. Zo kwam het geregeld voor dat de plukkers van de koffiebonen er bijvoorbeeld erg slecht vanaf kwamen. Dat terwijl grote bedrijven miljoenen euro’s binnensleepten dankzij die geplukte koffiebonen. Tegenwoordig is er gelukkig de mogelijkheid om fairtrade koffiebonen aan te schaffen. Fairtrade koffiebonen zijn geproduceerd en verhandeld onder volledig eerlijke voorwaarden. Je kan dan ook met een gerust hart van deze koffie gebruikmaken. 

Waarom voor Fairtrade koffiebonen kiezen?

Fairtrade koffiebonen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Koffiedrinkers vinden het fijn om bij te dragen aan een betere wereld. Dit is dan ook precies wat je doet met Fairtrade koffiebonen. Deze zijn dus geproduceerd en verhandeld op een eerlijke manier. Deze eerlijke handel zorgt ervoor dat iedereen in het productieproces meeprofiteert van de verkoop van de uiteindelijke koffie. Zo krijgen de handarbeiders ook een marktconform salaris waar ze goed van kunnen leven. Fairtrade staat daarom tegenwoordig wereldwijd bekend als eerlijke koffie.

Ruim assortiment aan Fairtrade koffiebonen

Daarbij is er tegelijkertijd sprake van een steeds groter aanbod aan Fairtrade koffiebonen. Kijk bijvoorbeeld eens bij merken als Illy, Lavazza, Segafredo en Melitta. Hierdoor heb je ruime keuzemogelijkheden wat smaak en soort koffie betreft. Een fijne bijkomstigheid, aangezien smaken van verschillende personen logischerwijs verschillen. Bij Koffiepiraat zijn we trots op ons uitgebreide aanbod voor onder andere de vele Arabica koffiebonen liefhebbers. Zo zijn we in staat iedere individuele koffiedrinker te bieden waar hij of zij naar op zoek is.

Fairtrade koffiebonen kopen

Wil je momenteel dus Fairtrade koffiebonen kopen? Dan zijn onze koffiebonen met Fairtrade kenmerk precies wat je zoekt. Neem nu een kijkje in ons uitgebreide aanbod. Welke smaak krijgt op dit moment jouw voorkeur? Na het plaatsen van de bestelling heb je jouw Fairtrade koffiebonen binnen de kortste keren al in huis. Vanaf dat punt kan het grote genieten van deze heerlijke koffie pas echt beginnen!