Segafredo koffiebonen - Barbera koffiebonen

Segafredo koffiebonen - Barbera koffiebonen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Filteren
 1. -13%
  Caffè Barbera Hesperia koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 22,90 Speciale prijs € 19,95 Vanaf € 17,95
  Reward Points Policy Earn 12 geschenkdukaten
 2. -10%
  Caffè Barbera Mago koffiebonen
  Waardering:
  97%
  Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 26,95 Vanaf € 25,95
  Reward Points Policy Earn 18 geschenkdukaten
 3. -8%
  Caffè Barbera Classica koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 23,95 Speciale prijs € 21,95 Vanaf € 20,95
  Reward Points Policy Earn 15 geschenkdukaten
 4. -25%
  Segafredo Selezione Organica koffiebonen
  Waardering:
  47%
  Normale prijs € 18,50 Speciale prijs € 13,95 Vanaf € 12,99
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
 5. -17%
  Segafredo Espresso Casa Ese servings
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 5,99 Speciale prijs € 4,99 Vanaf € 4,59
  Reward Points Policy Earn 3 geschenkdukaten
 6. -43%
  Segafredo Intermezzo koffiebonen
  Waardering:
  81%
  Normale prijs € 13,88 Speciale prijs € 7,89 Vanaf € 6,99
  Reward Points Policy Earn 6 geschenkdukaten
 7. -34%
  Segafredo Espresso Casa koffiebonen
  Waardering:
  78%
  Normale prijs € 13,59 Speciale prijs € 8,99 Vanaf € 7,99
  Reward Points Policy Earn 7 geschenkdukaten
 8. -23%
  Segafredo Selezione Oro koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 16,79 Speciale prijs € 12,99 Vanaf € 10,99
  Reward Points Policy Earn 10 geschenkdukaten
 9. -23%
  Segafredo Selezione Crema koffiebonen
  Waardering:
  73%
  Normale prijs € 16,79 Speciale prijs € 12,99 Vanaf € 10,99
  Reward Points Policy Earn 10 geschenkdukaten
 10. -26%
  Segafredo Caffè Crema Dolce koffiebonen
  Waardering:
  87%
  Normale prijs € 13,50 Speciale prijs € 9,99 Vanaf € 8,99
  Reward Points Policy Earn 5 geschenkdukaten
 11. -26%
  Segafredo Caffè Crema Classico koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 13,50 Speciale prijs € 9,99 Vanaf € 8,99
  Reward Points Policy Earn 5 geschenkdukaten
 12. -26%
  Segafredo Caffè Crema Gustoso koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 13,50 Speciale prijs € 9,99 Vanaf € 8,99
  Reward Points Policy Earn 5 geschenkdukaten
 13. -25%
  Segafredo Zanetti Selezione Arabica koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 11,95 Vanaf € 10,99
  Reward Points Policy Earn 6 geschenkdukaten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina

Segafredo koffiebonen zijn een waar begrip bij de echte koffieliefhebbers. Dit Italiaanse merk staat bekend om de sterkere blends en is daarom favoriet bij velen in Italië en ver daarbuiten. Ook in Nederland zijn de Segafredo koffiebonen een aanrader voor de koffieliefhebber. De melanges zijn met zorg gebrand en samengesteld om zo een goede balans te creëren. Met Segafredo koffiebonen doe je iedere koffieliefhebber een plezier.

Scherpe Segafredo koffiebonen aanbiedingen

Koffie is meer dan een gewoonte. Koffie is een ochtendritueel dat laat weten dat het weer een nieuwe dag vol uitdagingen en mooie ontwikkelingen gaat worden. Met de heerlijke dampen van versgemalen Segafredo koffiebonen weet u zeker dat u de dag niet beter had kunnen beginnen. Omdat wij bij KoffiePiraat weten hoe belangrijk goede koffie is, hebben we daarom speciale Segafredo aanbiedingen samengesteld. Dan gaat het pas écht lekker smaken! Weet u niet zeker of de Segafredo koffiebonen wel iets voor u zijn? Neem dan gerust even contact op, wij helpen graag bij de zoektocht naar de perfecte koffiebonen, of het nu gaat om Segafredo koffiebonen, Illy koffiebonen, , Lavazza koffiebonen of koffiebonen van een ander merk.

Segafredo koffie in verschillende smaken

Segafredo koffie is er natuurlijk in veel verschillende unieke smaken. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor mensen die nog nooit Segafredo koffie hebben gedronken, kan het moeilijk zijn een keuze te maken uit al die verschillende Segafredo koffie smaken. Koffie Piraat heeft jarenlange ervaring met koffie en kan u daarom ook goed op weg helpen met een keuze te maken. Zo kunnen wij u adviseren als u een heerlijke toegankelijk koffie wilt proberen van Segafredo, dan zijn de Segafredo Intermezzo koffiebonen een goede keuze. Dit is veruit het meest geliefde product. Verder zijn de Segafredo Espresso Casa koffiebonen ook erg populair. Laat u verrassen door de heerlijke smaken!

Segafredo Espresso uit Italië 

De Segafredo espresso koffie vindt zijn herkomst in Italië. Het is dan ook niet zo gek dat Segafredo met hun jarenlange ervaring uitgegroeid is tot één van de beste Italiaanse koffiemerken. Thuis de smaak ervaren van authentieke Italiaanse koffie? Dan kunnen wij u vertellen dat het proberen van Segafredo koffie zeker de moeite waard is. De keuze voor deze authentieke koffie ook nog eens verantwoord omdat Segafredo sinds jaren verantwoord en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Segafredo streeft naar de beste resultaten zonder de effecten hiervan voor mens en milieu uit het oog te verliezen. Bestel de koffie van Segafredo dus verantwoord en snel bij Koffie Piraat. 

De smaak van Segafredo 

U kon al lezen dat Segafredo unieke heerlijke koffiesmaken biedt. Segafredo Zanetti is de enige koffiebrander ter wereld die het hele proces van koffieproductie in eigen beheer heeft. Dit gaat van de selectie van de koffiebonen op plantages in Brazilië en Costa Rica, tot de kunst van het mengen en branden in moderne faciliteiten. Segafredo wordt gemaakt volgens een oud Venetiaans recept en het langer en dieper branden van de melange geeft Segafredo de kenmerkende body en heerlijke smaak! Zo bestaat Segafredo Espresso vooral uit een uitgekiende en kwalitatief hoogwaardige melange van de allerbeste Arabica en Robusta koffiebonen. 

Segafredo bonen kopen bij Koffiepiraat

Het bestellen van Segafredo koffiebonen maken we graag zo makkelijk mogelijk. Geen lastige keuzes (behalve dan de bonen), en mooie aanbiedingen. Wij steunen namelijk ook horecabedrijven die grotere hoeveelheden Segafredo koffiebonen moeten aanschaffen. Uiteraard kunt u daar als consument van meeprofiteren, want we hebben vaak aanbiedingen met stapelkorting. Goede reden om de kast te spekken met een voorraad aan koffiebonen! Wilt u nou ook zo graag kennismaken met de Segafredo koffiebonen? Neem dan contact op voor meer informatie, of bestel het direct en laat thuis de smaak en beleving van de koffiebonen tot leven komen!

Populaire merken: Lavazza koffiebonen | Illy koffiebonenMelitta koffiebonen


Laat je verrassen door Barbera koffiebonen

Barbera koffiebonen zijn zeer uniek. Het is daarmee absoluut mogelijk om je nog door koffie te laten verrassen. Wanneer je namelijk een van de Barbera koffiebonen uitkiest om koffie mee te zetten, merk je al snel dat er sprake is van een unieke smaak. Het is deze unieke smaak die het drinken van koffie zo leuk en lekker maakt. Zelfs wanneer je al bekend staat als een ervaren koffiedrinker is het toch nog mogelijk om iets nieuws te ontdekken.

Barbera - hoge kwaliteit koffiebonen

Aan de basis van goede koffie staan uiteraard hoge kwaliteit koffiebonen. Het merk Barbera besteedt er dan ook specifiek veel aandacht aan om dit te waarborgen. De kwaliteit van de oogst is namelijk doorslaggevend voor de kwaliteit van het uiteindelijke kopje koffie. En wanneer je basis op dit gebied in orde is, komt de rest vanzelf.

Wanneer je het assortiment aan Barbera koffiebonen van Koffiepiraat erbij pakt, valt in principe direct op dat er meerdere keuzemogelijkheden zijn. Welke smaak spreekt jou direct het meeste aan? Kies je bijvoorbeeld voor de Hesperia koffiebonen? Of ben je mogelijk toch meer een liefhebber van koffiebonen als de Barbera Classica?

Barbera en haar rijke historie

Een goede indicatie voor een merk dat koffiebonen aanbiedt, is altijd wanneer er sprake is van een rijke historie. Ondertussen biedt Barbera al meer dan 150 jaar koffiebonen aan. Hierdoor is er meer dan genoeg ervaring aanwezig om ervoor te zorgen dat dit op een goede manier gebeurt.

Denk alleen al aan alles dat ze in meer dan 150 jaar hebben opgebouwd. Ook dit proef je uiteindelijk goed terug in de koffie. Je merkt echt dat het hierbij gaat om een producent die veel kennis van zaken heeft.

Barbera koffiebonen bestellen

Kun je niet wachten om ook zelf een kop koffie van Barbera koffiebonen te drinken? Dan is dit een mooi moment om in actie te komen. Bekijk nu in ons assortiment wat we momenteel aanbieden. Kies vervolgens de koffiebonen die jou op het eerste gezicht het meeste aanspreken. Binnen de kortste keren heb jij de originele verpakking van de Barbera koffiebonen al in huis. Het genieten kan beginnen!

Populaire merken: Lavazza koffiebonen | Illy koffiebonen | Segafredo koffiebonen | Melitta koffiebonen