Segafredo koffiebonen - Kimbo koffiebonen

Segafredo koffiebonen - Kimbo koffiebonen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 19

Pagina
per pagina
Filteren
 1. -25%
  Segafredo Selezione Organica koffiebonen
  Waardering:
  47%
  Normale prijs € 18,50 Speciale prijs € 13,95 Vanaf € 12,99
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
 2. -17%
  Segafredo Espresso Casa Ese servings
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 5,99 Speciale prijs € 4,99 Vanaf € 4,59
  Reward Points Policy Earn 3 geschenkdukaten
 3. -43%
  Segafredo Intermezzo koffiebonen
  Waardering:
  81%
  Normale prijs € 13,88 Speciale prijs € 7,89 Vanaf € 6,99
  Reward Points Policy Earn 6 geschenkdukaten
 4. -34%
  Segafredo Espresso Casa koffiebonen
  Waardering:
  78%
  Normale prijs € 13,59 Speciale prijs € 8,99 Vanaf € 7,99
  Reward Points Policy Earn 7 geschenkdukaten
 5. -38%
  Kimbo Dolce Crema Espresso koffiebonen THT 20 01 2022
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 9,95
  Reward Points Policy Earn 4 geschenkdukaten
 6. -33%
  Kimbo Audace Espresso Vending koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 12,99 Speciale prijs € 8,65
  Reward Points Policy Earn 10 geschenkdukaten
 7. -13%
  Kimbo Dolce Crema Espresso koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 13,95 Vanaf € 11,95
  Reward Points Policy Earn 10 geschenkdukaten
 8. -19%
  Kimbo Espresso Classico koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 12,95 Vanaf € 11,95
  Reward Points Policy Earn 8 geschenkdukaten
 9. -44%
  Kimbo Top koffiebonen
  Waardering:
  67%
  Normale prijs € 26,95 Speciale prijs € 14,99
  Reward Points Policy Earn 12 geschenkdukaten
 10. -25%
  Kimbo Espresso Napoletano koffiebonen
  Waardering:
  80%
  Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 14,95 Vanaf € 14,25
  Reward Points Policy Earn 8 geschenkdukaten
 11. -17%
  Kimbo Extreme koffiebonen
  Waardering:
  80%
  Normale prijs € 22,95 Speciale prijs € 18,95 Vanaf € 17,25
  Reward Points Policy Earn 12 geschenkdukaten
 12. -23%
  Kimbo Superior Blend koffiebonen
  Waardering:
  97%
  Normale prijs € 21,95 Speciale prijs € 16,99
  Reward Points Policy Earn 12 geschenkdukaten
 13. -19%
  Kimbo Extra Cream koffiebonen
  Waardering:
  97%
  Normale prijs € 20,95 Speciale prijs € 16,95 Vanaf € 14,95
  Reward Points Policy Earn 10 geschenkdukaten
 14. -23%
  Segafredo Selezione Oro koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 16,79 Speciale prijs € 12,99 Vanaf € 10,99
  Reward Points Policy Earn 10 geschenkdukaten
 15. -23%
  Segafredo Selezione Crema koffiebonen
  Waardering:
  73%
  Normale prijs € 16,79 Speciale prijs € 12,99 Vanaf € 10,99
  Reward Points Policy Earn 10 geschenkdukaten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 19

Pagina
per pagina

Segafredo koffiebonen zijn een waar begrip bij de echte koffieliefhebbers. Dit Italiaanse merk staat bekend om de sterkere blends en is daarom favoriet bij velen in Italië en ver daarbuiten. Ook in Nederland zijn de Segafredo koffiebonen een aanrader voor de koffieliefhebber. De melanges zijn met zorg gebrand en samengesteld om zo een goede balans te creëren. Met Segafredo koffiebonen doe je iedere koffieliefhebber een plezier.

Scherpe Segafredo koffiebonen aanbiedingen

Koffie is meer dan een gewoonte. Koffie is een ochtendritueel dat laat weten dat het weer een nieuwe dag vol uitdagingen en mooie ontwikkelingen gaat worden. Met de heerlijke dampen van versgemalen Segafredo koffiebonen weet u zeker dat u de dag niet beter had kunnen beginnen. Omdat wij bij KoffiePiraat weten hoe belangrijk goede koffie is, hebben we daarom speciale Segafredo aanbiedingen samengesteld. Dan gaat het pas écht lekker smaken! Weet u niet zeker of de Segafredo koffiebonen wel iets voor u zijn? Neem dan gerust even contact op, wij helpen graag bij de zoektocht naar de perfecte koffiebonen, of het nu gaat om Segafredo koffiebonen, Illy koffiebonen, , Lavazza koffiebonen of koffiebonen van een ander merk.

Segafredo koffie in verschillende smaken

Segafredo koffie is er natuurlijk in veel verschillende unieke smaken. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor mensen die nog nooit Segafredo koffie hebben gedronken, kan het moeilijk zijn een keuze te maken uit al die verschillende Segafredo koffie smaken. Koffie Piraat heeft jarenlange ervaring met koffie en kan u daarom ook goed op weg helpen met een keuze te maken. Zo kunnen wij u adviseren als u een heerlijke toegankelijk koffie wilt proberen van Segafredo, dan zijn de Segafredo Intermezzo koffiebonen een goede keuze. Dit is veruit het meest geliefde product. Verder zijn de Segafredo Espresso Casa koffiebonen ook erg populair. Laat u verrassen door de heerlijke smaken!

Segafredo Espresso uit Italië 

De Segafredo espresso koffie vindt zijn herkomst in Italië. Het is dan ook niet zo gek dat Segafredo met hun jarenlange ervaring uitgegroeid is tot één van de beste Italiaanse koffiemerken. Thuis de smaak ervaren van authentieke Italiaanse koffie? Dan kunnen wij u vertellen dat het proberen van Segafredo koffie zeker de moeite waard is. De keuze voor deze authentieke koffie ook nog eens verantwoord omdat Segafredo sinds jaren verantwoord en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Segafredo streeft naar de beste resultaten zonder de effecten hiervan voor mens en milieu uit het oog te verliezen. Bestel de koffie van Segafredo dus verantwoord en snel bij Koffie Piraat. 

De smaak van Segafredo 

U kon al lezen dat Segafredo unieke heerlijke koffiesmaken biedt. Segafredo Zanetti is de enige koffiebrander ter wereld die het hele proces van koffieproductie in eigen beheer heeft. Dit gaat van de selectie van de koffiebonen op plantages in Brazilië en Costa Rica, tot de kunst van het mengen en branden in moderne faciliteiten. Segafredo wordt gemaakt volgens een oud Venetiaans recept en het langer en dieper branden van de melange geeft Segafredo de kenmerkende body en heerlijke smaak! Zo bestaat Segafredo Espresso vooral uit een uitgekiende en kwalitatief hoogwaardige melange van de allerbeste Arabica en Robusta koffiebonen. 

Segafredo bonen kopen bij Koffiepiraat

Het bestellen van Segafredo koffiebonen maken we graag zo makkelijk mogelijk. Geen lastige keuzes (behalve dan de bonen), en mooie aanbiedingen. Wij steunen namelijk ook horecabedrijven die grotere hoeveelheden Segafredo koffiebonen moeten aanschaffen. Uiteraard kunt u daar als consument van meeprofiteren, want we hebben vaak aanbiedingen met stapelkorting. Goede reden om de kast te spekken met een voorraad aan koffiebonen! Wilt u nou ook zo graag kennismaken met de Segafredo koffiebonen? Neem dan contact op voor meer informatie, of bestel het direct en laat thuis de smaak en beleving van de koffiebonen tot leven komen!

Populaire merken: Lavazza koffiebonen | Illy koffiebonenMelitta koffiebonen


Kimbo koffiebonen zijn van Italiaanse komaf. Qua koffiebonen is dat al meteen een goed teken. Italianen staan erom bekend dat ze goede koffie weten te produceren. Het duurde dan ook niet lang voordat Kimbo in de 21e eeuw zelfs espressomachines begonnen te produceren.

Het zijn tot op de dag van vandaag echter de Kimbo koffiebonen die de meeste aandacht trekken. Langzaam maar zeker drinken steeds meer mensen de koffie van deze koffiebonen. Daarbij is er altijd speciale aandacht voor een aantal eigenschappen van de koffie. Bij Kimbo koffiebonen zijn dat in het speciaal de smaak en de variatie.

De kracht van Kimbo koffiebonen

De heerlijke smaak van de Kimbo koffiebonen is de allergrootste kracht van dit merk. Uiteindelijk is dat toch waar we met z’n allen de koffie op afrekenen. We willen zeker weten dat deze lekker smaakt. Bij Kimbo kan je hier op aan.

Een kopje koffie van Kimbo koffiebonen staat gelijk aan een plezierige ervaring. In plaats van dat het hier alleen om een simpele bak koffie gaat, is het echt een belevenis. Er gaat niets boven koffie die je echt weet te grijpen. Waarvan het je in positieve zin opvalt dat er iets speciaals met de smaak aan de hand is.

Verschillende Kimbo koffiebonen opties

Om Kimbo koffiebonen nog wat aantrekkelijker te maken voor de wereldwijde koffieliefhebbers, bieden ze een groot assortiment aan. Dit is de variatie waar we het eerder over hadden. Zo is de Kimbo Dolce Crema Espresso bijvoorbeeld een mooi voorbeeld. Veel van onze klanten staan versteld van hoe lekker deze koffiebonen smaken.

Maar dat is lang niet de enige keuze die je bij Koffiepiraat hebt wat Kimbo koffiebonen betreft. We kiezen expres voor een gevarieerd en uitgebreid aanbod. Hierdoor zijn we in staat om iedereen iets aan te bieden wat hij of zij ook echt lekker vindt. Dat heeft bij ons uiteindelijk altijd de prioriteit.

Kimbo koffiebonen bestellen

Ben je momenteel dus op zoek naar koffiebonen van de allerhoogste kwaliteit? En is je oog daarbij gevallen op Kimbo koffiebonen? Wacht dan niet langer dan nodig is en bekijk nu welke optie je het meeste aanspreekt.

Door een bestelling te plaatsen, heb je deze koffie binnen de kortste keren in huis. Het zetten van een heerlijke kop kan dan direct beginnen. Wie weet levert een van de Kimbo koffiebonen wel een nieuwe favoriet op!

Populaire merken: Lavazza koffiebonen | Illy koffiebonen | Segafredo koffiebonen | Melitta koffiebonen