Segafredo koffiebonen

Segafredo koffiebonen
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Filteren
 1. -19%
  Segafredo Selezione Organica koffiebonen
  Waardering:
  47%
  Normale prijs € 18,50 Speciale prijs € 14,95 Vanaf € 13,99
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
 2. -46%
  Segafredo Intermezzo koffiebonen
  Waardering:
  84%
  Normale prijs € 16,59 Speciale prijs € 8,99 Vanaf € 8,29
  Reward Points Policy Earn 6 geschenkdukaten
 3. -43%
  Segafredo Espresso Casa koffiebonen
  Waardering:
  78%
  Normale prijs € 16,59 Speciale prijs € 9,49 Vanaf € 8,99
  Reward Points Policy Earn 7 geschenkdukaten
 4. -31%
  Segafredo Selezione Oro koffiebonen
  Waardering:
  73%
  Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 12,99 Vanaf € 11,59
  Reward Points Policy Earn 10 geschenkdukaten
 5. -31%
  Segafredo Selezione Crema koffiebonen
  Waardering:
  70%
  Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 12,99 Vanaf € 11,29
  Reward Points Policy Earn 10 geschenkdukaten
 6. -11%
  Segafredo Caffè Crema Dolce koffiebonen
  Waardering:
  87%
  Normale prijs € 13,50 Speciale prijs € 11,99 Vanaf € 10,99
  Reward Points Policy Earn 5 geschenkdukaten
 7. -11%
  Segafredo Caffè Crema Classico koffiebonen
  Waardering:
  73%
  Normale prijs € 13,50 Speciale prijs € 11,99 Vanaf € 10,99
  Reward Points Policy Earn 5 geschenkdukaten
 8. -11%
  Segafredo Caffè Crema Gustoso koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 13,50 Speciale prijs € 11,99 Vanaf € 10,99
  Reward Points Policy Earn 5 geschenkdukaten
 9. -18%
  Segafredo Zanetti Selezione Arabica koffiebonen
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 16,95 Speciale prijs € 13,95 Vanaf € 12,99
  Reward Points Policy Earn 6 geschenkdukaten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina

Segafredo koffiebonen zijn een waar begrip bij de echte koffieliefhebbers. Dit Italiaanse merk staat bekend om de sterkere blends en is daarom favoriet bij velen in Italië en ver daarbuiten. Ook in Nederland zijn de Segafredo koffiebonen een aanrader voor de koffieliefhebber. De melanges zijn met zorg gebrand en samengesteld om zo een goede balans te creëren. Met Segafredo koffiebonen doe je iedere koffieliefhebber een plezier.

Scherpe Segafredo koffiebonen aanbiedingen

Koffiebonen malen is meer dan een gewoonte. Het is een ochtendritueel dat laat weten dat het weer een nieuwe dag vol uitdagingen en mooie ontwikkelingen gaat worden. Met de heerlijke dampen van versgemalen Segafredo koffiebonen weet u zeker dat u de dag niet beter had kunnen beginnen. Omdat wij bij KoffiePiraat weten hoe belangrijk goede koffienen zijn, hebben we daarom speciale Segafredo aanbiedingen samengesteld. Dan gaat het pas écht lekker smaken! Weet u niet zeker of de Segafredo koffiebonen wel iets voor u zijn? Neem dan gerust even contact op, wij helpen graag bij de zoektocht naar de perfecte koffiebonen, of het nu gaat om Segafredo koffiebonen, Illy koffiebonen, Lavazza koffiebonen of koffiebonen van een ander merk.

Segafredo koffie in verschillende smaken

Segafredo koffiebonen zijn er natuurlijk in veel verschillende unieke smaken. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor mensen die nog nooit Segafredo koffiebonen hebben gekocht, moeilijk kan zijn een keuze te maken uit al die verschillende Segafredo koffiebonen smaken. Koffie Piraat heeft jarenlange ervaring met koffiebonen en kan u daarom ook goed op weg helpen met een keuze te maken. Zo kunnen wij u adviseren als u een heerlijke toegankelijk koffiebonen wilt proberen van Segafredo, dan zijn de Segafredo Intermezzo koffiebonen een goede keuze. Dit is veruit het meest geliefde product. Verder zijn de Segafredo Espresso Casa koffiebonen ook erg populair. Laat u verrassen door de heerlijke smaken!

Segafredo Espresso uit Italië 

De Segafredo espresso koffie vindt zijn herkomst in Italië. Het is dan ook niet zo gek dat Segafredo met hun jarenlange ervaring uitgegroeid is tot één van de beste Italiaanse koffiemerken. Thuis de smaak ervaren van authentieke Italiaanse koffie? Dan kunnen wij u vertellen dat het proberen van Segafredo koffie zeker de moeite waard is. De keuze voor deze authentieke koffie ook nog eens verantwoord omdat Segafredo sinds jaren verantwoord en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Segafredo streeft naar de beste resultaten zonder de effecten hiervan voor mens en milieu uit het oog te verliezen. Bestel de koffie van Segafredo dus verantwoord en snel bij Koffie Piraat. 

De smaak van Segafredo 

U kon al lezen dat Segafredo unieke heerlijke koffiesmaken biedt. Segafredo Zanetti is de enige koffiebrander ter wereld die het hele proces van koffieproductie in eigen beheer heeft. Dit gaat van de selectie van de koffiebonen op plantages in Brazilië en Costa Rica, tot de kunst van het mengen en branden in moderne faciliteiten. Segafredo wordt gemaakt volgens een oud Venetiaans recept en het langer en dieper branden van de melange geeft Segafredo de kenmerkende body en heerlijke smaak! Zo bestaat Segafredo Espresso vooral uit een uitgekiende en kwalitatief hoogwaardige melange van de allerbeste Arabica en Robusta koffiebonen. 

Segafredo bonen kopen bij Koffiepiraat

Het bestellen van Segafredo koffiebonen maken we graag zo makkelijk mogelijk. Geen lastige keuzes (behalve dan de bonen), en mooie aanbiedingen. Wij steunen namelijk ook horecabedrijven die grotere hoeveelheden Segafredo koffiebonen moeten aanschaffen. Uiteraard kunt u daar als consument van meeprofiteren, want we hebben vaak aanbiedingen met stapelkorting. Goede reden om de kast te spekken met een voorraad aan koffiebonen! Wilt u nou ook zo graag kennismaken met de Segafredo koffie? Neem dan contact op voor meer informatie, of bestel het direct en laat thuis de smaak en beleving van de koffiebonen tot leven komen!

Populaire merken: Lavazza koffiebonen | Illy koffiebonenMelitta koffiebonen