Lavazza Espresso BIO voor Nescafé Dolce Gusto® Biologisch UTZ gecertificeerd en recyclebaar

Lavazza Espresso BIO UTZ gecertificeerd voor Nescafé Dolce Gusto®

Lavazza Espresso BIO UTZ gecertificeerd voor Nescafé Dolce Gusto®

Lavazza Espresso BIO voor Nescafé Dolce Gusto® | doos à 16 capsules | Biologisch | UTZ gecertificeerd | Recyclebaar
Normale prijs € 4,79 Speciale prijs € 4,59
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Reward Points Policy You will earn 4 geschenkdukaten for buying this product.

Lavazza Espresso BIO voor Nescafé Dolce Gusto®

-Lavazza heeft gekozen voor hoogwaardige 100% Arabica-koffie van biologische plantages uit Midden- en Zuid-Amerika om deze evenwichtige espresso te creëren.

-De zorgvuldig gekozen melange en het langzaam roosteren versterken het aroma en geven deze BIO Espresso een delicate smaak met fruittonen.

-Biologisch.

-UTZ gecertificeerd.

-Intensiteit 6 op scale 1 - 13.

-Per consumptie goed voor 35ml.

-Capsules compatibel met NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®-machines

 

 

Meer informatie
Merk Lavazza
Gewicht 16 capsules
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lavazza Espresso BIO UTZ gecertificeerd voor Nescafé Dolce Gusto®
Uw waardering

Lavazza: De favoriet van Italië als het op koffie aan komt.

Het Italiaanse Lavazza is wereldwijd bekend. Het merk is alom bekend en is al decennia lang marktleider in Italië. Lavazza wat in 1895 door Luigi Lavazza is opgericht, verstaat als geen ander de kunst van marketing en distributie. Zo was het het eerste Italiaanse merk wat koffie melangeerd om een constante smaak te waarborgen en tevens het eerste merk wat de producten ging verpakken om het gemakkelijker te verhandelen naar de consument.  Gecombineerd met een uitgebreid productaanbod van zeer goede kwaliteit zorgt dit ervoor dat Lavazza de grootste speler is op de Italiaanse koffiemarkt. 

Het bedrijf

De oorsprong van Lavazza ligt in Turijn, waar het begon met het maken en verkopen van enkele kruidenierswaren. Koffie was hier uiteraard 1 van en tevens het product waar Luigi Lavazza de meeste passie voor had. Inmiddels is het Lavazza concern uitgegroeid tot een wereldwijde speler met een omzet van ruim €1,3 miljard per jaar. Op de Italiaanse thuismarkt heeft het een marktaandeel van ca. 45%. Deze sterke positie in het retaillandschap zorgt ervoor dat elke Italiaan het merk kent en velen de producten van Lavazza nuttigen. Inmiddels worden er wereldwijd door Lavazza ook diverse horecagelegenheden geëxploiteerd.

Op onze website treft u dan ook een zeer uitgebreid assortiment Lavazza koffie aan in verschillende samenstellingen en prijsklassen.


Lees meer over Lavazza

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!