Lucaffé Piccolo & Dolce Ese Servings

Lucaffé Piccolo & Dolce ESE-servings 150st

Lucaffé Piccolo & Dolce ESE-servings 150st

Lucaffé Piccolo & Dolce ESE-servings | 150 st | 90% Arabica en 10% Robusta
Normale prijs € 42,95 Speciale prijs € 35,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
ese27
Reward Points Policy You will earn 17 geschenkdukaten for buying this product.

Lucaffe Piccolo & Dolce Espresso ESE-Servings

-Lucaffe Piccolo & Dolce Espresso Italiano bestaat uit 90% Arabica en 10% Robusta koffiebonen.

-De bonen worden op een zachte en langzame manier geroosterd.

-Hierdoor worden de bittere bestanddelen geëxtraheerd wat dan weer goed is voor de gevoelige maag.

-Typisch voor de Picole & Dolce koffie is dat ze een licht zoete smaak en chocoladeachtig aroma met een toets van mout hebben.

-Lucaffe Piccolo & Dolce Espresso Italiano's smaak is zeer rijk en krachtig en heeft genoeg body voor een Cappuccino of Latte Macchiato.

-De 10% Robusta geeft een mooie en dichte crema.

✓ Dit betreft een ESE-serving. Deze pads zijn NIET geschikt voor gebruik in het SENSEO® koffiepad systeem

Meer informatie
EAN 8021103711503
Merk Lucaffé
Gewicht 150
Smaakprofiel Vol
Samenstelling Arabica/Robusta melange
Body Zeer goed
Cafeïnegehalte Hoger
Crèmelaag Zeer goed
Automaten Zeer goed
Cappuccino Zeer goed
Reguliere koffie (caffé crème) Uitstekend
Espresso Goed
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lucaffé Piccolo & Dolce ESE-servings 150st
Uw waardering

Geen consessies doen aan kwaliteit, bonen van topkwaliteit verwerken en een aangename invloed van chocolade als handelskenmerk gebruiken. Het lijken dé ingrediënten voor het succes van Lucaffé.


Lees meer over Lucaffé

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op info@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.