Mami's Caffe 3 X 5

Mami's Caffe regenboog variëteit pakket ese servings

Mami's Caffe regenboog variëteit pakket ese servings

Mami's Caffè regenboog variëteit pakket ese servings| ESE-servings 15st | 3 x 5 variëteiten
€ 6,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Reward Points Policy You will earn 5 geschenkdukaten for buying this product.

Mami's Caffe regenboog variëteit pakket ese servings

-Het regenboog variëteit pakket bevat alle vijf ESE Espresso Pad variëteiten van Mamis Caffè

Mami's Caffè ESE Gran Crema
Delicate menging van kracht, bitterheid en fruitige noten. Lichtzoete smaak met een chocoladeachtige afdronk. Dikke, dichte crema gecombineerd met een uitstekend aroma. Deze kenmerken kenmerken deze voortreffelijke koffiemelange, die door kenners van Italiaanse espresso wordt gewaardeerd en begeerd.

Mami's Caffè ESE Espresso Crema
Deze heerlijke melange bestaat uit Zuid-Amerikaanse Arabica bonen en Indiase Robusta bonen. Deze zorgvuldig geselecteerde bonen geven de melange een volle en typisch Italiaanse body. Kruidige smaak, evenwichtige, middelsterke body, een licht stroperige crema en een perfect evenwicht tussen zoetheid en aroma. Een perfecte espresso, speciaal voor het creëren van de beste cappuccino of latte macchiato. Ook zeer geschikt voor espressoliefhebbers.

Mami's Caffè ESE Dolce Vita
Een exclusieve melange van de beste koffiebonen uit Zuid-Amerika en India. Rijk en krachtig van smaak, onderscheidend en lang aanhoudend in de nasmaak. Dik romig met een heerlijke consistentie. Met Dolce Vita vindt u een perfecte balans tussen zoetheid, een discrete zuurgraad en een intens aroma.

Mami's Caffè ESE Amabile
De Amabile Blend wordt gemaakt van hoogwaardige Arabica bonen uit Zuid-Amerika en Robusta bonen uit India. Een rijke sterke melange. Een heerlijke en volle koffie met een perfect afgerond aroma wacht op de liefhebber van sterke koffies. Onderscheidend met een fijne kruidige afdronk. De melange bestaat voor 40% uit Arabica bonen en voor 60% uit Robusta bonen. Dat maakt Mami's Caffe Amabile een uitstekende keuze om een verrukkelijke: Lungo, Cappuccino en natuurlijk ook voor een Latte Macchiato.

Mami's Caffè ESE Decaffeinato
De Mami's Caffè Decaffeinato is vol van smaak en volledig zonder cafeïne. Het cafeïnegehalte van minder dan 0,1% maakt deze espressokoffie bijzonder harmonieus. Hij is dan ook geschikt voor koffiedrinkers die hun espresso het liefst zonder cafeïne drinken. Zacht en langzaam gebrand in de trommel en daarna aan de lucht gedroogd om het volle aroma te behouden.

-Geschikt voor alle machines die met het E.S.E. systeem werken.

-15 pads á 7g = 105g verpakking

Verscheidenheidspakket ESE Pads - 3 x 5 variëteiten
E.S.E. Espresso Pads, individueel verpakt in een kleurrijke doos.

✓ Dit betreft een ESE-serving. Deze pads zijn NIET geschikt voor gebruik in het SENSEO® koffiepad systeem

 

 

Meer informatie
Merk Mamis Caffè
Gewicht 15 Ese-servings
Samenstelling Arabica/Robusta melange
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mami's Caffe regenboog variëteit pakket ese servings
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!