Melitta Bella Crema LaCrema

Melitta Bella Crema LaCrema koffiebonen

Melitta Bella Crema LaCrema koffiebonen

Waardering:
82% of 100
Melitta Bella Crema LaCrema koffiebonen | 1000 g | Puur Arabica
Normale prijs € 10,89 Speciale prijs € 9,89
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
k30
  • Koop 8 voor € 8,29 en bespaar 16%
Reward Points Policy You will earn 8 geschenkdukaten for buying this product.

Melitta geniet bekendheid als duitse A-merk producent van koffie. De hoge eisen die de organisatie stelt voor de kwaliteit en herkomst van de ingrediënten komen zeer goed naar voren in de Bella Crema LaCrema. Pure Arabicabonen afkomstig uit de beste plantages van Brazilië en Kenia, zorgvuldig gebrand tot een licht kruidige koffie met een medium body. Aangenaam mildere smaak met een herkenbaar licht bittertje in de smaak, met chocoladeachtige invloeden. De kwaliteiten van deze koffie komen ook zeer goed naar voren bij traditionele bereiding als espresso, waarbij ook de lichtbruine crema op z'n best is.

Meer informatie
EAN 4002720008102
Merk Melitta
Gewicht 1000 g
Smaakprofiel Mild
Samenstelling Puur Arabica
Body Goed
Cafeïnegehalte Gemiddeld
Crèmelaag Zeer goed
Automaten Goed
Cappuccino Zeer goed
Reguliere koffie (caffé crème) Zeer goed
Espresso Zeer goed
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Melitta Bella Crema LaCrema koffiebonen
Uw waardering

Melitta heeft zich in de thuismarkt Duitsland gepositioneerd als geliefd A-merk fabrikant van koffie en koffie gerelateerde producten. Producten van goede, constante kwaliteit en een aangename prijsstelling zorgen voor een groeiende populariteit van Melitta.


Lees meer over Melitta

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op info@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.