Melitta Kaffee des jahres gemalen koffie 2019

Melitta Kaffee des Jahres 2018 gemalen koffie 500 g.

Melitta Kaffee des Jahres 2018 gemalen koffie 500 g.

Melitta Kaffee des jahres 2019 gemalen koffie. Voordeelpak van 500g
Normale prijs € 4,99 Speciale prijs € 3,89
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
gemalen35
Reward Points Policy You will earn 7 geschenkdukaten for buying this product.

Melitta Kaffee des Jahres 2018

-Melitta kofie van het jaar - elk jaar met een nieuwe smaak

-Filterkoffie is terug als nooit tevoren.

-Voor de nieuwe koffie van het jaar, hebben die koffie-experts bij Melitta voor een boeiende compositie met hints van karamel.

-De Melitta Kaffee Des Jahres heeft 100% Arabica koffiebonen uit Honduras. De koffie heeft een prachtige smaak met een volle, zachte geur en een licht karamelsmaak.

-Het resultaat van de selectie met bonen uit Honduras en het zorgvuldige roostern.

-Het geheim ligt in de selectie van de koffiebonen uit alle hoeken van bepaalde gebieden.

-Omdat de teeltomstandigheden in het land van herkomst het geven van de koffiebonen een heel bijzondere smaak, die wordt aangeboden door zachte, aangepaste roosteren voor ontwikkeling.

-100% Arabica uit Honduras.

-500 gram verpakking.

Meer informatie
EAN 4002720002100
Merk Melitta
Gewicht 500 g
Smaakprofiel Normaal
Samenstelling Arabica/Robusta melange
Body Zeer goed
Cafeïnegehalte Gemiddeld
Crèmelaag Goed
Cappuccino Redelijk
Reguliere koffie (caffé crème) Uitstekend
Espresso Zeer goed
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Melitta Kaffee des Jahres 2018 gemalen koffie 500 g.
Uw waardering

Melitta heeft zich in de thuismarkt Duitsland gepositioneerd als geliefd A-merk fabrikant van koffie en koffie gerelateerde producten. Producten van goede, constante kwaliteit en een aangename prijsstelling zorgen voor een groeiende populariteit van Melitta.


Lees meer over Melitta

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.