Prodomo

Dallmayr werd opgericht door Alois Dallmayr in 1870, het moment dat deze handelaar zijn naam heeft verbonden aan een reeds bestaande handelsonderneming. Door de recessie van de jaren '30 werd Dallmayr gedwongen om de bedrijfsactiviteiten uit te breiden met een nieuw segment: koffie. Kort hierop had het bedrijf de groei weer te pakken en stonden ook de koffieproducten synoniem voor de kwaliteit van Dallmayr. Het product Prodomo betekende voor Dallmayr de echte doorbraak in en ver buiten Duitsland. Zowel de Prodomo snelfiltermaling
als de Prodomo koffiebonen treft u in ons assortiment. Deze laatste overigens ook als cafeïnevrije koffiebonen.

 

Automaten

Koffie is vandaag de dag voor Dallmayr een zeer belangrijke bedrijfsactiviteit van Dallmayr. Het opereert internationaal in zowel het retailkanaal als in de automatenmarkt. Het assortiment koffiebonen van Dallmayr is hierdoor zeer geschikt voor gebruik in volautomatische koffiemachines. Naast de Prodomo zijn de 100% Arabica varianten uit de Crema d'oro reeks erg in trek. Naast een zeer goede 'gouden' crèmelaag, zijn de Dallmayr Crema d'oro koffiebonen bekend om een milde, toegankelijke smaak. De Dallmayr Crema d'oro Intensa koffiebonen zijn juist kruidiger en voller van smaak. De Dallmayr Espresso d'or koffiebonen is de meest krachtige uit de Dallmayr reeks.

 

Dolce Gusto

De beide succesnummers van Dallmayr, de Prodomo en de Crema d'Oro zijn zo populair dat Dallmayr deze ook beschikbaar heeft gemaakt voor gebruik in de Nescafé Dolce Gusto machine. Zowel de Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Prodomo cups als de mildere Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Crema d'oro cups  treft u eveneens in onze webshop.


Dallmayr

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. -41%
  Dallmayr Gran Verde koffiebonen THT 05 2023
  Rating:
  0%
  Normale prijs € 13,99 Speciale prijs € 8,29
  Reward Points Policy Earn 8 geschenkdukaten
 2. Dallmayr Crema d'oro Intensa koffiebonen
  Rating:
  0%
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
 3. Dallmayr Prodomo koffiebonen
  Waardering:
  93%
  Reward Points Policy Earn 5 geschenkdukaten
 4. Dallmayr Espresso d'oro koffiebonen
  Rating:
  0%
  Reward Points Policy Earn 13 geschenkdukaten
 5. Dallmayr Entcoffeiniert koffiebonen
  Waardering:
  100%
  Reward Points Policy Earn 5 geschenkdukaten
 6. Dallmayr Crema d'oro koffiebonen
  Waardering:
  97%
  Reward Points Policy Earn 9 geschenkdukaten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Dallmayr koffie: vorstelijk

Wist je dat Dallmayr rond het jaar 1900 ongeveer 14 europese vorsten en koningshuizen tot haar klanten mocht rekenen? Als je geniet van Dallmayr dan geniet je dus eigenlijk van meer dan 300 jaar aan Duitse koninklijke kwaliteitskoffie.

Internationaal

Dallmayr is gevestigd in München, maar wereldwijd actief. Met name door hun Promodo koffie kregen ze ver buiten Duitsland klanten die fan werden van in het bijzonder deze koffie. Wij hebben deze geliefde Dallmayr koffie uiteraard in ons KoffiePiraat assortiment. Wij hebben zowel de Promodo snelfiltermaling als de Promodo koffiebonen, indien gewenst ook cafeïnevrij.

De Dallmayr koffie D’oro lijn

De D’oro koffie lijn van Dallmayr mag ook op veel liefhebbers rekenen. De D’Oro Crema Intensa is zoals de naam al doet vermoeden intens en romig tegelijk. De speciaal geselecteerde arabica bonen zorgen voor een kruidig aroma. De Dallmayr espresso D’Oro is gemaakt van een blend van arabica en robusta bonen. De Dallmayr espresso heeft karakter. Zacht en vol van smaak en met ondertonen van cacao. Heerlijk om te gebruiken als cappuccino of latte macchiato.

Dallmayr koffie geliefd in de horeca

Het huidige Dallmayr is een familiebedrijf dat ondertussen gerund wordt door nu alweer de 5e generatie. Ze hebben verschillende recessies weten te overleven door onder andere in te zetten op nieuwe technieken en het vroeg omarmen van de automatenservice. Door deze jarenlange ervaring zijn ze een gerespecteerd partner voor veel hotels, restaurants en andere horecagelegenheden.

Dallmayr: Duurzaamheid en kwaliteit

Er wordt door Dallmayr veel ondernomen op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf heeft oog voor de leefomstandigheden van de koffieboeren en hun gezinnen en werkt er aan om milieubelasting te beperken. Veel van hun koffie mag keurmerken dragen als FairTrade en Rainforest Alliance. Als je klikt op de koffie geven we onder de foto in de Koffie Piraat webshop informatie over welk keurmerk een Dallmayr koffie - of een andere koffie - heeft.

Dallmayr Prodomo en Crema D’Oro voor Dolce Gusto

Vanwege hun populariteit heeft Dallmayr de Prodomo en de Crema d'Oro nu ook beschikbaar gemaakt om te gebruiken in de Nescafé Dolce Gusto machine. Zowel de Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Prodomo cups als de mildere Nescafé Dolce Gusto Dallmayr Crema d'oro cups treft u eveneens in onze webshop.