Koffiepiraat

Mokaflor Rosso koffiebonen

Mokaflor Rosso koffiebonen | 1000 g | 60% Arabica 40% Robusta | zeer langzaam gebrande melange
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: K302
Special Price € 20,95 Regular Price € 21,95
  • Koop 2 voor € 19,95 en bespaar 5%
Reward Points Policy Je verdient 8 geschenkdukaten voor het kopen van dit product.

Mokaflor Rosso koffiebonen

-De rode 60/40 melange vertegenwoordigt de klassieke espresso van de Italiaanse traditie: romig, vol en intens.

-Deze koffiemelange heeft een sterk karakter en combineert de zoetheid en body van Braziliaanse Arabica uit de regio's Alta Mogiana en Cerrado met de romigheid van de Indian Perkament Robusta en Oeganda Nganda Kakindu.

-De Mokaflor Rossa Blend heeft een donkerbruine/hazelnootcrema.

-Een mooie dikke crema en de bitterheid zijn een hoogtepunt, gecontrasteerd door een aangename zoetheid en een kleine hint van zuurgraad.

-Geuren van hout en cacao met een lichte nasmaak van citrus.

-60% Arabica 40% Robusta.

-1 kilo verpakking. 

-Acht treden: dit was de afstand tussen de eerste kleine winkel waar hun branderij in 1950 werd opgericht en Piazza della Signoria, het hart van Florence!

-Vandaag branden ze koffies van over de hele wereld en exporteren ze naar meer dan 40 landen, met 3 verschillende productlijnen.

-De eerste en waarschijnlijk belangrijkste stap is een goede selectie van de rauwe koffie van de koffieplantages. Vervolgens gebruiken ze een langzame en discontinue brandmethode, wat de beste manier is om de goede oliën en vetten van de sperziebonen te behouden, zonder ze te verbranden zoals bij snelle industriële brandmethoden.

-Met de langzame en discontinue braadmethode hebben ze ook de mogelijkheid om direct invloed uit te oefenen op de procedure als er enkele wijzigingen moeten worden aangebracht. Het braden duurt langer, maar het resultaat is een betere kwaliteit. De derde stap is om de koffie een paar dagen te laten ontgassen (meestal 48 tot 60 uur na het branden) voordat deze wordt verpakt.

 

Meer informatie
Smaakprofiel Krachtig
Merk MokaFlor
Gewicht 1000 g
Samenstelling Arabica/Robusta Melange
Cafeïnegehalte Hoger
Crèmelaag Zeer goed
Automaten Goed
Cappuccino Uitstekend
Reguliere koffie (caffé crème) Zeer goed
Espresso Zeer goed
Schrijf uw eigen review
You're Reviewing:Mokaflor Rosso koffiebonen
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €5,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €5,25

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert. Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt.

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL. Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen.

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op [email protected] voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.