Passalacqua Cremador Ese

Passalacqua DE UP ESE-servings 50st

Passalacqua DE UP ESE-servings 50st

Waardering:
76% of 100
Passalacqua DE UP ESE-servings | 50st | 80 % Arabica en 20 % Robusta
Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 15,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Koop 2 voor € 14,95 en bespaar 6%
Reward Points Policy You will earn 13 geschenkdukaten for buying this product.

Passalacqua DE UP 50 Stuks

-Vanuit Napels brengt Passalacqua deze De Up.

-Een premium koffie, welke is samengesteld uit ca 80% Arabica en 20% Robusta.

-Van beide ingrediënten heeft Passalacqua enkel de beste soorten gekozen, zoals bij de bereiding van koffies bij deze brander standaard is.

-De Deup Espresso van Passalacqua bestaat uit 10 bonenvariëteiten uit Guatemala, Hawaii, Kenia, Guatemala, Colombia en El Salvador. 

-Stuk voor stuk de duurste koffies van deze wereld. 

-Het typische Zuid-Italiaanse donkere branding zorgt voor een klein beetje zure en volle smaak. Het heeft precies de kracht die je nodig hebt.

-Deze Decaffeinato kan heel goed worden gebruikt als basis voor cappuccino of latte macchiato.

-De Passalacqua De Up Decaffeinato is het perfecte alternatief voor alle koffieliefhebbers die het plezier van een goede koffie zonder cafeïne niet kunnen weerstaan.

-Verpakt per 50 servings à 7 gram

✓ Dit betreft een ESE-serving. Deze pads zijn NIET geschikt voor gebruik in het SENSEO® koffiepad systeem

Meer informatie
Merk Passalacqua
Gewicht 50 Ese-servings
Smaakprofiel Vol
Samenstelling Arabica/Robusta melange
Body Zeer goed
Cafeïnegehalte Cafeïnevrij
Crèmelaag Uitstekend
Automaten Uitstekend
Cappuccino Uitstekend
Reguliere koffie (caffé crème) Uitstekend
Espresso Zeer goed
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Passalacqua DE UP ESE-servings 50st
Uw waardering

Ook op het gebied van topkwaliteit is er een overtreffende trap. Bij Passalacqua uit Napels is dit een van de uitgangspunten.Een brander welke in veel melanges fantastische ingrediënten als Jamaica Blue Mountain en Captain Cooks Kona verwerkt.


Lees meer over Passalacqua

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!