Caffe Pellini Top ESE-servings 18

Pellini Top ESE-servings 18 st

Pellini Top ESE-servings 18 st

Waardering:
93% of 100
Pellini Top ESE-servings | 18 st | Puur Arabica
€ 6,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Reward Points Policy You will earn 3 geschenkdukaten for buying this product.
Pellini Top ESE-servings 18 st -Zoals de naam doet vermoeden, is de meest exclusieve melange van het Italiaanse Pellini de Pellini TOP. -Een melange samengesteld uit 100% Arabicabonen, inderdaad van de beste kwaliteit. -De 6-8 verschillende Arabica's zijn stuk voor stuk biologisch gecertificeerd volgens EU-richtlijn 2092/91. -Daarnaast gebruikt Pellini uitsluitend de laatste oogst van het seizoen, zodat de koffiebonen de meest volle smaak hebben. -Om de individuele smaken van de verschillende Arabicasoorten optimaal te benutten, worden deze individueel gebrand en daarna gemelangeerd. -Het resultaat is een bijzonder smaakvolle koffie met een zeer lage zuurgraad met tevens een gering cafeïnegehalte. -De Pellini TOP is een goed gebalanceerde koffie welke een aangenaam zoete nasmaak op de tong achterlaat. -Ondanks het milde karakter toch de basis voor een mooie cappuccino. -De intensieve maar tevens milde smaak maken de Pellini TOP een topklasse Italiaan met internationale allure.
Meer informatie
Merk Pellini
Gewicht 18
Smaakprofiel Vol
Samenstelling Puur Arabica
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pellini Top ESE-servings 18 st
Uw waardering

Het bedrijf: Caffé Pellini

Caffé Pellini is ooit ontstaan in het jaar 1922, toen het als bedrijf verschillende koloniale waren importeerde. De familie Pellini vestigde zich in Verona, Italië en startte het familiebedrijf. Het was uiteindelijk in het jaar 1947 toen men besloot om zich te gaan specialiseren in koffie. Naast het verkopen ervan, gingen ze het ook zelf branden.

Vandaag de dag is het nog steeds de familie Pellini die het bedrijf leidt. Het gaat hierbij inmiddels om de derde generatie. Uitgegroeid tot een van de grootste Italiaanse koffiemerken, zijn er wereldwijd talloze koffiedrinkers die met veel plezier genieten van deze koffie. Caffé Pellini investeert graag in relaties met partners voor de lange termijn. Hierdoor zijn ze in staat om ook de klanten te bieden wat men van ze verwacht. Een zeer verfijnde, smaakvolle collectie aan verschillende koffieopties.

Centraal bij Caffé Pellini staat de combinatie van kwaliteit en elegantie. Als echte Italianen zien ze het drinken van een kopje koffie als iets waar je maximaal van moet genieten. Uiteraard begint dit bij een goed product. Topkwaliteit koffie is in staat om je te laten verlangen naar hetzelfde merk, iedere dag weer. Welke koffie van Caffé Pellini heb jij op het oog?


Lees meer over Pellini

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!