Popcorn Shed Salted Caramel

Popcorn Shed Salted Caramel Popcorn

Popcorn Shed Salted Caramel Popcorn

Popcorn Shed Gourmet Popcorn Salted Caramel | Glutenvrij|Natuurlijk | Geproduceerd in het verenigd koninkrijk |80 g.
€ 4,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • Koop 2 voor € 3,99 en bespaar 11%
Reward Points Policy You will earn 4 geschenkdukaten for buying this product.

SALTED CARAMEL GOURMET POPCORN - Shed verpakkingen.

Gezouten karamel met Belgische melkchocolade.

Zeegezouten, boterachtige karamel met fluweelzachte, romige Belgische melkchocolade. Popcorn Shed's gourmet popcorn is geschikt voor vegetariërs en volledig glutenvrij.

Elke maiskorrel wordt aan de lucht gepoft tot een luchtige popcorn en dan lichtjes gecoat met een heerlijke karamel en... besprenkeld met Belgische melkchocolade, waardoor de smaak en het mondgevoel wordt versterkt.

Ingrediënten

Gepofte Maïs (23%), Suiker, Boter (bevat Melk), Melkchocolade (15%) (bevat: Suiker, Cacaoboter, Volle Melkpoeder, Cacaomassa, Emulgator: Sojalecithine, Natuurlijk vanille aroma), Glucosestroop, Goudstroop, Koolzaadolie, Zeezout (1%), Natuurlijk aroma. Emulgator: Soja Lecithine. Rijsmiddel: natriumbicarbonaat.

Allergenen

Bevat melk en soja. Gemaakt in een fabriek waar Noten, Pinda's en Gluten aanwezig zijn.

IDEAAL VOOR: Lunchboxen, picknicks, snacken met weinig calorieën en filmavonden.

Deze Salted Caramel popcorn is geïnspireerd op dromerige dagen in Groot-Brittannië strand hutten (minus de regen).

Shedquarter gedachten: Dit was een van de originele smaken die ze in 2016 lanceerden. Het is altijd een klantfavoriet en bestseller geweest en ze hebben twee Great Taste-awards om het te laten zien. Ze zijn erin geslaagd om de perfecte balans te vinden tussen zeegezouten karamel en Belgische melkchocolade. Laat ons weten wat je ervan vindt!

AWARD WINNING FLAVOUR - Winnaars van een 2016 en 2017 Great Taste Award voor onze Salted Caramel Popcorn Shed. Zorgvuldig geselecteerd door een panel van experts voor zijn rijke & fluweelzachte smaak.

Check altijd het etiket van het product dat je hebt besteld voor de juiste voedselinformatie. Er kunnen namelijk meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Koffiepiraat geeft de voedselinformatie die wij van leveranciers ontvangen ongewijzigd door. De leveranciers zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de door hen verstrekte voedselinformatie.

Meer informatie
Merk Popcorn Shed
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Popcorn Shed Salted Caramel Popcorn
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!