Urnex / Solis Grindz

URNEX/Solis Grindz koffiebonenmaler reiniger

URNEX/Solis Grindz koffiebonenmaler reiniger

Waardering:
60% of 100
URNEX Grindz™ koffiebonenmaler reiniger, 3x35g verpakking
Normale prijs € 12,99 Speciale prijs € 10,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Reward Points Policy You will earn 10 geschenkdukaten for buying this product.

Grindz™ van het Amerikaanse URNEX is een specialistische reiniger voor koffiebonenmalers. Grindz™ is gemaakt in samenwerking met de toonaangevende producent van koffiebonenmalers MAHLKÖNIG.

Grindz™ is geproduceerd uit volledig natuurlijke ingrediënten en dus voedselveilig. De reiniger heeft de vorm van koffiebonen en kan zo moeiteloos door uw maler verwerkt worden. Let u erop dat deze droge ingrediënten uitzetten wanneer deze met water in aanraking komen, waardoor het product minder geschikt is voor volautomatische koffiemachines. Enkel voor gebruik in machines waar niet direct koffie gezet wordt van de gemalen Grindz™.

Geschikt om oliën en koffieresten te verwijderen van alle soorten losse koffiebonenmalers. Naast het verbeteren van de smaak van uw koffie, reduceert u met regelmatige reiniging ook de kans op defecten aan uw maalmolen.

 

Gebruik:
-Verwijder de koffiebonen uit het bonenreservoir. Vul dit vervolgens met 35g (inhoud van 1 sachet) Grindz™ reinigingstabletten.
-Vermaal dit op een middelmatige maalgraad.
-Vervolgens adviseren wij u 2 porties koffiebonen te malen om eventuele resten te verwijderen.
Voordelen:
-Reiniging van uw koffiebonenmaler zonder deze te openen
-Volledig natuurlijk, dus veilig
-Krachtige reiniging en eenvoudige naspoeling
-Verwijdert ook hardnekkige koffieresten van de slecht toegankelijke plaatsen van uw maalschijven of behuizing
-1 verpakking bevat 105g Grindz™ reiniger, verpakt per 3 sachets van elk 35g
Meer informatie
Merk Urnex
Gewicht 3 x 35 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:URNEX/Solis Grindz koffiebonenmaler reiniger
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.