Koffiepiraat

Vedantan Brahmi groene kruidenthee

Vedantan Brahmi Groene Kruidenthee |15 individueel verpakte porties| kant-en-klare thee | VEGAN| Gemaakt in India
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU: T63
€ 4,99
  • Koop 2 voor € 4,59 en bespaar 8%
Reward Points Policy You will earn 2 geschenkdukaten for buying this product.

Vedantan Brahmi Groene Kruidenthee

Verbetert uw reactie op stress*.

Geniet van de smaak van zwoele vanille en rijke nootachtige amandelen met de adaptogene, immunomodulerende en antioxiderende gezondheidsvoordelen van het Indiase wonderkruid Ashwagandha, groene thee en zoethout. Deze kruiden versterken de "staat van niet-specifieke weerstand" bij stress. Er wordt aangenomen dat deze kruiden een ergogeen effect hebben en zo helpen om de fysieke prestaties en het uithoudingsvermogen te verbeteren*. Deze heerlijke groene thee is geschikt om dagelijks te drinken en is de beste keuze voor alle gezinsleden. Laten we een kopje heffen om ons goed te voelen; laten we een kopje van een gezond leven grootbrengen.

Voordelen van Ashwagandha

Verbetert het fysieke en mentale uithoudingsvermogen
Revitaliseert zenuwen, weefsels, spieren en botten
Beheerst angstige en depressieve gevoelens*
Voorgesteld gebruik

Drink deze exotische groene thee bij het ontbijt, 's avonds snacks en na het diner.

Aanvullende feiten / ingrediënten

Portiegrootte 1 theestokje (2g)
Hoeveelheid per portie
Kruidencomplex voor een gezonde geest [extracten van groene thee, extracten van Brahmi (Bacopa monnieri-blad), extracten van Mandookparni (blad van Centella asiatica en Fructooligosacchariden (FOS)] 500 mg*
Andere ingrediënten: Maltodextrine, E551 (voorkomt aankoeken), E322 (natuurlijke stabilisator) en natuurlijke en natuurlijke identieke mango- en amandelsmaak
BEVAT TOEGEVOEGDE SMAAK (NATUURLIJKE EN NATUUR-IDENTISCHE SMAAKSTOFFEN)

-Genieten!

Product beschrijving

-Vedantan is een exclusief assortiment van premium, natuurlijke, kant-en-klare, wellness-theesoorten. 

-Hun unieke propositie is dat ze geen theezakjes gebruiken.

-Het Vedantan-assortiment is instantthee; die kan worden genoten warm of ijskoud, zoals je wilt.

-Dus niet meer brouwen, koken of dippen.

-Open het sachet in een kopje, voeg water toe en het is klaar om te drinken, altijd en overal.

-Vedantan-thee met natuurlijke kruiden, specerijen en smaken verfrissen en verjongen je onmiddellijk.

15 individueel verpakte porties kant-en-klare thee.

 
Meer informatie
Merk Vedantan
Gewicht 12 porties
Schrijf uw eigen review
You're Reviewing:Vedantan Brahmi groene kruidenthee
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert. Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt.

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL. Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen.

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op [email protected] voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.