Vloeibare ontkalker 250ml

Vloeibare ontkalker 250ml

Vloeibare ontkalker 250ml

Waardering:
100% of 100
Vloeibare ontkalker, speciaal samengesteld voor koffiemachines. Inhoud 250ml
€ 7,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Reward Points Policy You will earn 7 geschenkdukaten for buying this product.

-Vloeibare ontkalker van professionele kwaliteit, speciaal samengesteld voor gebruik in koffiemachines. 

-Verpakt in een 250ml flacon, goed voor ca. 2 ontkalkingsbeurten.

-Universeel, geschikt voor alle merken apparatuur.

-Effectief tegen kalk, spaart de onderdelen in uw machine. 

Het regelmatig ontkalken van uw koffiemachine is van cruciaal belang voor het behoud en de levensduur van uw machine. Kalk zal zich gaan hechten aan het verwarmingselement van uw machine. U kunt dit merken doordat uw koffie bijvoorbeeld minder heet wordt. Op den duur zal de afzetting van kalk aan het verwarmingselement er zelfs voor kunnen zorgen dat dit doorbrandt en uw machine hierdoor onbruikbaar wordt. De kalk die zich afzet op het verwarmingselement kan ook gaan schilferen. Alhoewel deze witte schilfers onschadelijk zijn wanneer deze geconsumeerd worden, heeft dit uiteraard wel effect op de smaak van uw koffie. Preventief ontkalken is bij moderne apparatuur extreem belangrijk, aangezien diverse onderdelen in dergelijke machines zeer gevoelig zijn voor kalk en gemakkelijk verstopt kunnen raken met alle ongemakken van dien.

De werkzame stoffen in dit concentraat zijn in gebalanceerde hoeveelheden aanwezig, gericht op het effectief verwijderen van kalkaanslag en tevens het besparen van de kwetsbare onderdelen in uw machine. Zo zorgt het aanwezige sulfaminezuur voor een snelle werking van het ontkalkingsproces. Ook de overige (organische) werkzame stoffen als bijvoorbeeld citroenzuur zijn in dusdanige hoeveelheden aanwezig dat kalk verdwijnt en tegelijkertijd de vaak fragiele onderdelen van uw machine als slangen, leidingen en ringetjes niet aangetast worden. Wees u er van bewust dat niet elk product is samengesteld volgens deze principes en daardoor vaak schade aan zouden kunnen richten aan het binnenwerk van uw machine.

De vloeibare ontkalker van Koffiepiraat is universeel en niet-merkgebonden. U kunt het hierdoor gebruiken in alle merken volautomaten van o.a. Bosch, Siemens, Miele, Melitta, Krups, Jura, DeLonghi, Gaggia, Solis, Saeco, WMF etc. Daarnaast is het een zeer geschikt middel voor het ontkalken van o.a. Nespresso-, Senseo-, Tassimo of Dolce Gusto machines.

Dit betreft een product van topkwaliteit, wat de kwaliteit van veel merkproducten overtreft.

 

Meer informatie
Merk Koffiepiraat
Gewicht 250 ml (d)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vloeibare ontkalker 250ml
Uw waardering

Duurzame bezorging met Post NL binnen Nederland, €4,95

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. Post NL biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Particuliere bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 15.00u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met Post NL bedragen €4,95 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Post NL informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur. Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden. Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Post.NL punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Post.NL punt. U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen. Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden. 

Koffiepiraat heeft bewust gekozen voor Post NL  en DPD voor de bezorging van uw bestellingen. Verzenden zij uw pakket zorgvuldig en snel. Tevens wordt u als klant op de hoogte gehouden van de voortgang van het afleverproces.

Afhalen in Nederland bij een Post NL winkel, €4,95

U kunt er voor kiezen uw pakket rechtstreeks naar een Pickup punt van Post NL te versturen. De verzendbijdrage voor deze eenvoudige dienst bedraagt binnen Nederland slechts €4,95 per bestelling. Post NL heeft een sluitend netwerk van afhaallocaties in de gehele Nederland. Mocht u uw zending hier af willen halen, kiest u dan voor deze optie tijdens het afrekenproces. Let u erop dat u de gewenste Pickup punt eveneens selecteert.  Post NL brengt u per e-mail op de hoogte wanneer uw pakket gereed ligt op het afhaalpunt. Pickup punt van Post NL worden beleverd van dinsdag tot en met zaterdag. De doorlooptijd is even snel als wanneer u kiest voor aflevering op uw huisadres. De enige restrictie is dat uw zending niet zwaarder mag zijn dan 20kg. Uw zending blijft maximaal 10 dagen beschikbaar in de Pickup punt. 

CO2-neutrale bezorging met DPD binnen Nederland, €4,25 

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan uw gekozen pakketdienst. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u. Bestellingen worden ook op zaterdagen aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, dienen wij uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben. De kosten voor bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

 

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL.  Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen. 

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op Klantenservice@koffiepiraat.nl voor de mogelijkheden.

Retourneren

Retourneren kan bij Koffiepiraat. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om een eventuele retourzending aan ons kenbaar te maken.

Wij kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening. 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!