Thee drinken voor je gezondheid?

Yalda Herbs vertelt over eeuwenoude tradities en wat deze voor jouw gezondheid kunnen betekenen.

Yalda Herbs maakt niet zomaar thee. Ze produceren kruiden melanges die je algemene gezondheid kunnen ondersteunen. Dit komt van eeuwenoude Perzische tradities. Wij spraken Ali Reza Jafari, oprichter van Yalda Herbs, over het ontstaan en de effecten van de kruidenthee.

 

 

Verschillende melanges

Yalda Herbs heeft zes verschillende smaken die je allemaal kan proberen in de Treasure Chest. Allen zijn ze samengesteld uit verschillende soorten kruiden en hebben ze ook een andere werking. Hoe werkt dan nou precies? “Elk van deze kruiden heeft eigenlijk zijn eigen smaak. Maar daarnaast ook werken de voordelen het best op verschillende tijdstippen en in verschillende stemmingen. Daarom hebben we ons best gedaan om smakelijke combinaties te creëren met therapeutische en herstellende effecten, specifiek voor ieders behoeften.”

Elixir (detox) Voor mensen die graag werken aan een sterk en gezond lichaam. Deze kruidenthee zit vol anti-oxidanten en is een mengsel van groene en witte thee. Het drinken van Elixir kan je helpen gewicht te verliezen. Het drinken van deze thee heeft een ontgiftende werking en vecht tegen de symptomen van veroudering.

Erotica (zwoele nachten) De rijke, smaakvolle melange geeft je een gevoel van "Duizenden-en-één-nachten", in een oogwenk. Laat de kardemom en bloesem je betoveren en geniet van de oosterse aroma's. Deze thee staat bekend om zijn sensuele effect en was vroeger een favoriete drankje van Perzische koninginnen.

Immune booster (weerstand) Immune Booster versterkt uw weerstand. Deze mix van natuurlijke bloemen en kruiden helpt uw lichaam om zichzelf te beschermen tegen slechte invloeden, zoals misselijkmakende bacteriën of virussen. Eén kopje van deze heerlijke thee helpt je lichaam gezond te blijven.

Lemon Cold buster (verkoudheid remedie) Lemon Cold Buster is een buitengewone en effectieve koude remedie voor de theeliefhebber. Deze thee heeft de authentieke frisse smaak uit Perzië. De remedie wordt geproduceerd door het mengsel van zwarte citroen en twee aromatische kruiden.

Recover (energie) Wilt u meer energie voelen? Recover is perfecte vervanger voor koffie! Recover thee combineert negen essentiële kruiden zoals gember en salie om een ​​wonderbaarlijke formule te creëren. Recover werkt verfrissend en is geproduceerd van een oud recept.

Valerian Dream (slapen) De sleutel tot het verminderen van stress en het bevorderen van een natuurlijke slaap vind je in het drinken van een beker Yalda Herbs Valerian Dream thee. Dit recept wordt al eeuwenlang gebruikt en bevat valeriaan, lavendel en munt. De combinatie van deze kruiden zorgt voor een kalm en ontspannen gevoel. Zoals zijn moeder het maakte Al deze verschillende soorten thee kun je proberen in de Treasure Chest van Yalda Herbs.

 

Zo heb je voor elk moment van de dag een passende soort thee.

Ali Reza vertelt dat zijn moeder vroeger altijd thee klaar had staan. Ze had een kistje met allemaal verschillende soorten kruiden en mengde de melanges voor de thee zelf. Ali Reza voegt toe: “Het moment van thee drinken heeft een andere waarde in Iran dan in Nederland. “Het is belangrijk dat wanneer je samen thee drinkt dat het echt een moment samen is waarbij je de volledige aandacht voor elkaar hebt.”

 

Benieuwd naar de voordelen voor je gezondheid? Probeer zelf één van melanges van Yalda Herbs of allemaal met de Treasure Chest. Ga naar Koffiepiraat.nl.