Vertel ons wat je denkt: Door jouw mening te delen help je onze andere klanten bij het vinden van de beste koffie. 

 



Product beoordelen

Voor elk product is het mogelijk om een review acter te laten. Dit gaat gemakkelijk via de productpagina.

Stap 1: Ga naar de website van KoffiePiraat en zoek naar het product dat jij wilt beoordelen. Snel zoeken naar het juiste product? Aan de bovenkant van de homepage zit een handige zoekbalkje. Op deze manier vind je sneller de koffie naar keuze terug.

Stap 2: Je bent nu op de productpagina. Hier zie je alle informatie terug over het product. Naast de afbeelding zie je ook het aantal sterren terug voor dit product. Zijn er nog geen sterren te vinden? Dan is er nog geen review geschreven voor dit product. Je bent dus de eerste!



Stap 3: Aan de onderkant van de pagina is het kopje Reviews te vinden. Reviews is te vinden tussen de productinformatie en de verzendinformatie. Klik op het woord “Reviews”. Er klapt nu een nieuw scherm uit.

Stap 4: Het is tijd om de review te schrijven. Beoordeel het product op Prijs, Tevredenheid en Kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om ook een stukje tekst te schrijven bij de review. Dit mag zo lang zijn als u wilt. Het is verplicht om een Schermnaam in te vullen. Wil jij liever anoniem blijven? Dan mag je een eigen verzonnen naam invullen

Stap 5: Ben jij klaar met de review? Dan is het tijd om de review te versturen. Vergeet niet eerst de reCAPTCHA in te vullen om te bewijzen dat jij geen robot bent. Verstuur de review door op de oranje knop te klikken.

 

Jouw mening helpt andere koffieliefhebbers, de perfecte koffie te vinden.