Ali vertelt over 

YALDA HERBS

Met Yalda Herbs haal je de beste smaken uit Perzië in huis. Maar Yalda Herbs is meer dan een kruidenthee. Ze noemen zelf hun thees hét geheim tot een optimale gezondheid. Hoe dat werkt vertelt Ali, oprichter van Yalda Herbs. 

Hoe het begon

We spreken Ali, Navid en Saman over Yalda Herbs. Ze komen alledrie uit Iran. Ze zijn opgegroeid met kruidenthee. De verschillende kruidenthees van Yalda Herbs zijn samenstellingen van kruiden die ze altijd al dronken. Het gemis naar de thee is het begin geweest voor Yalda Herbs. Het is een echt familiebedrijf, zo is bijvoorbeeld zelf de prachtige verpakking gemaakt door de zus van Ali. 

 

Meer dan thee

Yalda Herbs heeft zes verschillende smaken: Lemon Cold Buster, Immune Booster, Valerian Dream, Recover, Erotica en Elixer. Zoals je aan de namen kan opmaken hebben de verschillende thees allemaal een verschillende werking. Met Immune booster kun je dus je immuunsysteem versterken en Valerian Dream kan je helpen om beter te slapen. De thee mixen zijn al eeuwenoud en gaan al generaties mee. Allemaal samengesteld uit verschillende soorten gedroogde kruiden, hier is verder niks aan toegevoegd. 

 

Videobellen

Op de vraag welke creatieve oplossingen ze heeft toegepast vertelt Ali dat het moeilijk is om langs te gaan bij nieuwe klanten. Als oplossing sturen ze nu samples naar de klanten toe. Klanten kunnen dan zelf de kruidenthees proberen. ‘Vervolgens videobellen we dan en vertellen we nog meer over onze verschillende melanges en beantwoorden we de vragen van mensen.’ 

 

Koffie met...

We sluiten af met de vraag: met wie zou je graag nog een keer koffie (of natuurlijk thee) willen drinken?

“Ik kies dan absoluut voor mijn moeder. Ik heb altijd de beste theetijd met haar. Ik mis zulke momenten met haar.”

 

Benieuwd naar de kruidenthee van Yalda Herbs?

In de Treasure Chest van Yalda Herbs kun je alle verschillende varianten proberen. De thee is verkrijgbaar op Koffiepiraat.nl Yalda Herbs Treasure Chest

Ons hele assortiment Yalda Herbs thee vind je hier: Yalda Herbs 

 

Ben je geïnteresseerd in andere lokale ondernemers?

 

Lees hier over   Joshua van Allenbrands Gourmet Popcorn uit Dordrecht.

 

\