Wie is Mascha?

Mascha Mooy is een zeer enthousiaste ondernemer, die geniet van elk moment van het leven! Zij is de eigenaar en oprichtster van Bye Bye Burnout en woonachtig in Amsterdam.

Twee weken geleden had het team van Koffie Piraat de eer om haar digitaal te spreken en onder het genot van een kopje koffie leuke tips van haar te ontvangen die bijdragen aan een gezond en gelukkig leven. Ons doel in 2021!

Internationale aanpak

Mascha is een bestseller auteur op het gebied van Burnout. Met internationale klanten, zoals Google en nationale klanten zoals Adidas en McDonald’s, kunnen wij vaststellen dat Mascha en de verschillende coaches met wie ze samenwerkt beschikken over voldoende kennis om het probleem van een burn-out en werk gerelateerde stress op een professionele manier aan te pakken. 

Tien jaar geleden wordt Mascha zelf getroffen door een burn-out en ze weet als geen ander hoe het is om in zo een vervelende situatie te zitten. Dit is het moment geweest dat zij besloten heeft om haar droomleven te gaan leiden.

“Een burn-out is een leerervaring en het is daarom dan ook erg moeilijk als je daar last van hebt. Maar als de ervaring voorbij is dan leer je veel over jezelf en leer je om je je droomleven te gaan leiden.”

Ondanks dat dit een ieder kan overkomen en één op de drie mensen hier last van heeft in Nederland, schamen nog steeds heel mensen zich hiervoor. Heel vaak ontkent men dat hij of zij stress heeft, herkent men het niet of legt men het snel naast zich neer met het “gewoon even druk” - excuus. De oorsprong van deze problemen begint vaak bij een baan waar men niet gelukkig bij is, maar waar men blijft werken, omdat dit vertrouwt voelt of waar men goed betaald wordt.

“My fairytale wish is that nobody suffers from work related stress.”

Bye Bye Burnout is een bedrijf dat andere bedrijven helpt met werknemers die last hebben van werk gerelateerde stress en/of een burn-out. In dit geval helpt Bye Bye Burnout de werknemers met het overwinnen van het probleem. Maar ze helpen ook om deze problemen te voorkomen! Dit doet Mascha niet alleen, maar met verschillende deskundigen verspreid over heel Nederland.

In deze Corona tijd gaan de verschillende sessies door, maar wel digitaal via Zoom en FaceTime. “The world is shaken up now by Corona and people should realize that you have one life to live, live it. Make it your dream life! How difficult it might be, try. At least, try.” Door de jaren heen ben ik erachter komen dat wat het beste is voor mij, niet het beste is voor jou. Er is niet slechts één oplossing voor iedereen. In verband met onze Wellness en Health campagne in de maand januari, zullen wij wekelijks tips delen van Mascha Mooy die bijdragen aan uw geluk en uw gezondheid in deze moeilijke tijd.

Wilt u meer weten over een burnout en werk gerelateerde stress?

Vergeet dan geen bezoekje te brengen aan Mascha Mooy en Bye Bye Burnout.

Heeft u nog tips die u met ons wilt delen?

Stuur ons een berichtje, zodat wij deze tips op onze kanalen kunnen delen.

Wil je tips over gezond blijven van onze andere deskundige lezen?

Vind je ze hier: Yoga tips lees je hier. Tips over de traditionele genezende krachten van kruiden lees je hier. Tips voor fit blijven lees je hier.

Heeft u ook koffie, thee of koffiemachine schoonmaakartikelen nodig voor thuis of op kantoor? Neem even een kijkje op onze website: magento-804129-2754694.cloudwaysapps.com

Koffiebonen kopen? Bekijk hier onze selectie.  Ook bij ons kan je terecht voor Dolce Gusto caspules, gemalen koffie, ese-servings, thee, koffiemachine reinigingsmiddel, koffiemachine waterfilters en nog veel meer.