Jura ontkalkingstabletten

Jura ontkalkingstabletten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Jura Ontkalkingstabletten 3 x 3 stuks
  Rating:
  0%
  Reward Points Policy Earn 6 geschenkdukaten
 2. Ontkalkingstabletten 9 stuks
  Waardering:
  83%
  € 7,49
  Reward Points Policy Earn 6 geschenkdukaten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Ontkalken van uw Jura is noodzakelijk om de ongemakken van kalkvorming in uw machine te verwijderen. Kalkafzetting kan er voor zorgen dat het verwarmingselement van uw machine steeds harder moet werken om het water op de juiste temperatuur te krijgen om van een heerlijke kop koffie te genieten. Wanneer er niet tijdig ontkalkt wordt, wordt uw koffie minder warm en loopt u het risico op schade aan het verwarmingselement. Tevens kunnen kalkschilfers de smaak van uw koffie beïnvloeden.

Wij hebben 1 universeel type ontkalkingstabletten in ons assortiment, welke speciaal zijn samengesteld voor gebruik in koffiemachines. De werkzame stoffen zijn in die mate aanwezig dat kalk effectief verwijdert wordt en er geen schade aan de vaak fragiele onderdelen van het binnenwerk van uw koffiemachine kan ontstaan. Deze Koffiepiraat.nl ontkalkingstabletten kunnen wij u tegen een eerlijke prijs leveren.

Net als de Jura ontkalkingstabletten, plaatst u de Koffiepiraat.nl ontkalkingstabletten in de watertank en start u het ontkalkingsprogramma van uw Jura. Voor uitleg hoe dit programma gestart wordt op uw type Jura, adviseren wij u de gebruikshandleiding van uw Jura te raadplegen.