Koffiepiraat

Groen Thee

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Birchall Groene Thee Perzik 25 Plantaardige theezakken

Birchall Groene Thee Perzik 25 Plantaardige theeza...

Special Price € 4,99 Regular Price € 5,99 As low as € 4,29
Birchall Groene Thee 15 Plantaardige Prismetheezakjes

Birchall Groene Thee 15 Plantaardige Prismetheezak...

Special Price € 5,79 Regular Price € 6,99 As low as € 5,29
Birchall Groene thee 25 Plantaardige Theezakken

Birchall Groene thee 25 Plantaardige Theezakken

Special Price € 4,99 Regular Price € 5,99 As low as € 4,39
English Tea Shop Puur Groene Thee

English Tea Shop Puur Groene Thee

Special Price € 3,79 Regular Price € 4,95 As low as € 3,39
English Tea Shop Groene Granaatappel Thee

English Tea Shop Groene Granaatappel Thee

€ 4,95
Yalda Herbs Elixer Thee losse theebladeren

Yalda Herbs Elixer Thee losse theebladeren

Special Price € 6,95 Regular Price € 7,95 As low as € 5,99
per pagina

Groen Thee

Groene thee is intussen al een tijdje enorm populair. Net als voor zwarte thee geldt ook voor groene thee dat de theebladeren afkomstig zijn van de Camellia Sinensis. Na het plukken van de bladeren zelf, worden ze onderworpen aan een droogproces. In tegenstelling tot zwarte thee, worden groene theebladeren daarna niet geoxideerd. Hierdoor behouden ze dus de groene kleur. Veel mensen kiezen voor groene thee omdat het een lekkere smaak heeft. Aan de andere kant doen ook de gezonde aspecten van de thee het erg goed bij het grote publiek.

Groene thee gezond

Is groene thee gezond? Dat is een vraag waar we zeer kort en krachtig over kunnen zijn. Groene thee is namelijk absoluut een gezond drankje. Dit valt alleen al af te leiden uit het advies van het Voedingscentrum om iedere dag 3 kopjes groene thee te drinken. Dit drankje staat namelijk bekend om de verschillende gezondheidsvoordelen. Zo moet je bijvoorbeeld denken aan de vele antioxidanten die het bevat. Door groene thee te drinken, ben je daarom in staat om je hart en je hersenen gezond te houden. Wist je bovendien dat het goed is voor je bloedvaten en dat het drinken van groene thee helpt om een gezond gewicht te behouden?

Groene thee kopen

Groene thee kopen, moet voor iedereen mogelijk zijn. Dat is de visie die we bij Koffiepiraat hebben. En dan niet zomaar groene thee, maar daadwerkelijk de beste varianten die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Om die reden kiezen we voor een ruim, kwalitatief assortiment. Zo is iedereen geheel zelf in staat om een favoriete optie uit te kiezen. Welke groene thee wil jij op dit moment kopen? Maak een keuze en plaats direct je bestelling. Voor je het weet, neem je al je eerste slokje van de overheerlijke, gezonde thee!