Koffiepiraat

Onze milieuvriendelijke bezorgopties

Duurzame levering met Postnl binnen Nederland, €4,95

Bestellingen worden verstuurd met Postnl. De verzendkosten bedragen €4,95 per bestelling. Wanneer wij uw zending rechtstreeks naar een Pick Up Point van Post NL in uw buurt versuren is de verzendbijdrage €4,95 per bestelling. U vindt beide opties in het afrekenscherm. Genoemde bedragen zijn van toepassing binnen Nederland. Voor andere landen zijn er andere prijzen. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Bestellingen worden einde middag van elke werkdag overgedragen aan u voor gekozen pakketdienst. Normaliter leveren ze de volgende werkdag af.

Postnl informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur.

Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden.

Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een Postnl punt in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de Postnl punt.

U ontvangt vanuit Post NL een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen.

Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

CO2-neutrale levering met DPD binnen Nederland, €4,25

Elke werkdag verwerken wij geplaatste orders en dragen wij deze einde middag over aan DPD. DPD biedt normaliter uw pakket de volgende werkdag aan in de gehele Benelux, doorgaans tussen 08.00u en 18.00u.

Bestellingen kunnen ook op zaterdagen milieuvriendelijk worden aangeboden. Om uw zending op zaterdag in ontvangst te nemen, kies u voor zaterdaglevering. Wij dienen uw order ten laatste op vrijdag voor 13.30u in bezit te hebben.

DPD informeert u vooraf over de dag van levering. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie met een tijdvak van een paar uur.

Mocht de chauffeur u niet thuis treffen, zal er geprobeerd worden de zending bij uw buren aan te bieden.

Wanneer ook dit niet lukt, wordt de zending afgeleverd bij een DPD Pick UP Shop in uw buurt. De chauffeur laat in dat geval een mededeling in uw brievenbus achter met het adres van de DPD Pick UP Shop.

U ontvangt vanuit DPD een melding wanneer de zending hier is afgeleverd, waarna u het pakket op vertoon van een identiteitsbewijs kunt afhalen.

Uw bestelling moet binnen 7 dagen opgehaald worden.

De kosten voor milieuvriendelijke bezorging met DPD bedragen €4,25 per bestelling. Verzendkosten zijn van toepassing op elke bestelling.

Verzenden buiten Nederland
Verzenden naar adressen buiten Nederland gaan via onze verzendpartner Post NL. Zo verstuurt u bijvoorbeeld naar België voor €5,95 per bestelling. Voor vele overige bestemmingen vindt u de verzendkosten vermeld bij het afrekenproces. Houdt u hier ook rekening met maximale gewichten voor internationale zendingen.

Wanneer u aflevering wenst op een andere bestemming, kunt u ons altijd mailen op [email protected] voor de mogelijkheden.

Retourneren

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;

- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;

Vanwege hygiënische redenen kunnen uitsluitend ongeopende en onbeschadigde verpakkingen retour nemen en vergoeden. De verzendkosten zijn bij retourname voor uw eigen rekening.