Koffiepiraat

Koffiepiraat

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Koffiepiraat

Met een breed assortiment aan diverse producten is Koffiepiraat de webshop om jouw favoriete artikelen in huis te halen. Koffiepiraat staat voor een kopje koffie en een beetje geluk. Opgericht in 2011, met als doel om alle geweldige koffie die gemaakt wordt, op 1 plek te verkopen. Wij bieden een ruim assortiment aan koffiebonen, koffiepads, capsules en gemalen koffie van vele koffiebranders aan. Zo kun jij al je favoriete koffie gemakkelijk en snel in huis halen! Dat is waar Koffiepiraat voor gaat. Benieuwd naar alle koffie (en al het ander lekkers) die wij verkopen? Neem snel een kijkje!

Koffiepiraat merk

Ons doel is om een beetje geluk te verspreiden, voor iedereen. Dit maken wij werkelijkheid door een groot assortiment aan koffiebonen, koffiepads, ESE pads, capsules en gemalen koffie van diverse koffiebranders aan te bieden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor professionele reinigings- en onderhoudsproducten voor koffiemachines. Naast koffie verkopen we snacks, zoetigheden, lekkernijen, siropen en sauzen. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om jouw favoriete koffie in barista-stijl te maken, en dat geheel bij jou thuis bezorgd! Ons doel is om alle klanten blij en gelukkig te maken, door kwaliteitsproducten, scherpe prijzen en een snelle levering aan te bieden.

Het assortiment op onze website is gemaakt voor iedere koffieliefhebber. Wij bieden producten aan zodat je het beste uit je eigen koffiemachine kunt halen. Alles wat je nodig hebt om de perfecte barista voor bij jou thuis te ontwikkelen. Of voor op werk, in de horeca, in restaurants of salons. Koffiepiraat is er voor iedereen. Wij hebben een ruim assortiment kwaliteitskoffie tegen scherpe prijzen. Maar ook voor de lekkerste (vegan) snacks ben je bij Koffiepiraat aan het juiste adres. Zo maak je jouw speciale koffiemomentje helemaal compleet door jezelf te verwennen met wat lekkers bij de koffie. Wanneer zien we jou bij Koffiepiraat?