Koffiepiraat

Loose Blad Thee

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Yalda Herbs Elixer Thee losse theebladeren

Yalda Herbs Elixer Thee losse theebladeren

Special Price € 6,95 Regular Price € 7,95 As low as € 5,99
Yalda Herbs Valerian Dream Thee losse theebladeren

Yalda Herbs Valerian Dream Thee losse theebladeren

Special Price € 7,99 Regular Price € 9,90 As low as € 7,29
per pagina

Loose Blad Thee

Thee blaadjes zitten qua populariteit enorm in de lift. Dit heeft er alles mee te maken dat losse thee blaadjes meer aroma’s bevatten dan de thee uit zakjes. De losse thee blaadjes zijn namelijk nog volledig intact, waardoor ze meer essentiële oliën bevatten. Hierdoor mogen we meteen nog een conclusie trekken; thee blaadjes zijn gezonder dan thee uit zakjes. Al met al kies je met losse thee blaadjes voor de meest natuurlijke vorm van thee drinken. En net als bij zoveel zaken is het vaak de beste optie om voor de meest natuurlijke werkwijze te kiezen.

Thee blaadjes kopen

Thee blaadjes kopen, is via Koffiepiraat geen enkel probleem. Wij zijn de grote waarde van losse thee blaadjes in en stellen daarom een ruim assortiment beschikbaar. Met de losse thee blaadjes bieden we iedere theeliefhebber de keuze tussen natuurlijke blaadjes en de meer verwerkte theezakjes. Het hangt er uiteindelijk namelijk maar net van af waar je persoonlijk de voorkeur aan geeft. Wij vinden het dan puur belangrijk om de mogelijkheden te bieden. Hierdoor is iedereen volledig zelf in staat om alles naar wens te bestellen. Heb je al bepaalde thee blaadjes op het oog? Kies dan direct voor de optie van thee blaadjes kopen. Je merkt dan binnen een mum van tijd zelf het verschil met de meer traditionele vormen.

Groene theeblaadjes

Groene theeblaadjes zijn afkomstig van de Camellia Sinesis plant. Deze plant staat ook wel bekend als de authentieke ‘theeplant’. Na het plukken van de groene theeblaadjes zouden producenten de blaadjes normaal gesproken versnipperen. Dit om ze bijvoorbeeld klaar te maken om in theezakjes te stoppen. Met de losse groene theeblaadjes is hier dus geen sprake van. In plaats daarvan krijg je de kans om ze in de originele, grotere bladvorm te bestellen. Daarmee drink je groene thee dus op de meest natuurlijke wijze. Welke groene theeblaadjes besluit jij op de korte termijn te bestellen bij Koffiepiraat?