Koffiepiraat

Caffeinvrije Thee

Producten 1-17 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Caffeinvrije Thee

Naar cafeïne vrije thee is veel vraag. Van cafeïne weten we namelijk dat het een stimulerend middel is. Zo is het vaak niet aan te raden om in de avond drankjes met cafeïne te nuttigen. Ze zorgen bij sommige mensen voor slaapproblemen. Ben jij iemand die het liefst zo min mogelijk cafeïne binnenkrijgt? Dan gaat cafeïne vrije thee voor jou de perfecte oplossing bieden. Het betreft hier dan thee waar geen ‘officiële’ theebladeren in zitten. Cafeïne vrije thee is daarmee vaak automatisch een vorm van kruiden thee. Het zijn de kruiden als rooibos die de theebladeren met cafeïne vervangen.

Groene thee cafeïnevrij

Veel mensen vragen zich af of groene thee cafeïnevrij is. Men denkt namelijk vaak dat groene thee in tegenstelling tot zwarte thee geen cafeïne bevat. Echter blijkt dit in de praktijk een misvatting te zijn. De standaard groene thee is namelijk niet cafeïnevrij. Het wordt uiteindelijk gemaakt van dezelfde theeplant als andere soorten thee. Een theeplant die cafeïne bevat. Wil je dus groene thee cafeïnevrij drinken? Dan moet je voor een variant kiezen die is gebaseerd op kruiden. Gelukkig zijn er op dat gebied talloze opties om van te kiezen.

Thee cafeïnevrij

Thee cafeïnevrij drinken, is dus geen enkel probleem. Er zijn flink wat mensen die voor cafeïne vrije thee kiezen. Zo hoef je bijvoorbeeld niet bang te zijn dat je ’s nachts wakker ligt van een dergelijk kopje thee. Je ervaart dan puur de voordelen van de antioxidanten die zich in het drankje bevinden. Bovendien is het natuurlijk ook gewoon erg lekker om thee cafeïnevrij te drinken. De smaaksensatie die het oplevert is er eentje waar je waarschijnlijk vaker naar uitkijkt. Bekijk nu al onze opties qua cafeïne vrije thee en plaats direct je bestelling. Binnen de kortste keren heb je je thee dan al in huis en kun je een heerlijk kopje zetten!