Koffiepiraat

Caffe Izzo

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Caffe Izzo

Koffie is al jaren ongekend populair. Je zou dus misschien verwachten dat nieuwe merken weinig nieuws te bieden hebben. Of in ieder geval niet iets dat je direct positief verrast. Met Caffé Izzo blijkt toch het tegendeel bewezen. Het blijkt hier te gaan om een groeiend fenomeen op de wereldwijde koffiemarkt. Zeker wat de unieke smaaksensatie van goede koffie betreft.

Hoe is Caffé Izzo koffie ontstaan?

Caffé Izzo is ontstaan in de kleine koffiebranderij aan de voet van de Vesuvius. Vicenzo Izzo vond dat het tijd werd dat iemand de traditionele Napolitaanse espresso wist te produceren. Met veel trots voor de plek waar hij vandaan komt, ging hij aan de slag. Deze passie betaalde zich al snel uit. Binnen de kortste keren bracht hij in 1979 een echte Napolitaanse espresso op de markt. De reacties hierop waren eigenlijk direct lovend. In de 40 jaren die volgden, breidde hij zijn onderneming steeds verder uit. Bijvoorbeeld met de nieuwe Caffé Izzo ESE servings. Maar ook middels andere initiatieven, zoals de Izzo Academie.

Waarom kiezen voor Caffé Izzo?

Kiezen voor Caffé Izzo doe je in de basis vooral wanneer je op zoek bent naar de unieke, traditionele smaak van een Zuid-Italiaanse espresso. Napolitanen staan erom bekend dat ze de espresso’s daar op een speciale manier maken. Wanneer je dus je ogen dichtdoet en een slokje van de Caffé Izzo espresso neemt, is het voor even net alsof je je in het zuiden van Italië bevindt. Je voelt de zon, de passie en het temperament. In één slok proef je de typische cultuur. Sinds 2020 is dit zelfs te koop middels Caffé Izzo ESE servings. Dit maakt het nog makkelijker om een lekker kopje koffie te proeven.

Ruime keuzemogelijkheden bij Caffé Izzo koffiebonen kopen

Wil je momenteel Caffé Izzo koffiebonen kopen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Tegenwoordig heb je namelijk de keuze uit verschillende smaken. Ideaal om heel precies jouw favoriete koffie uit te zoeken. Neig je bijvoorbeeld meer naar de Caffé Izzo Gold koffiebonen? Of heb je juist meer oren naar de Caffé Izzo Grand Espresso ESE? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van het zeer toereikende assortiment. Wacht niet langer dan nodig is en ga direct over tot je Caffé Izzo koffie bestellen. Voor je het weet, ben je volledig overtuigd door de unieke Napolitaanse espresso van weleer!