Koffiepiraat

Kruger

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kruger

Het maakt niet uit of het gaat om oploskoffie, specialiteiten of melanges: alle koffie van Kruger komt uit hun eigen branderij en het koffieassortiment biedt een volledige selectie van producten met de beste kwaliteit. Kruger houdt langdurige relaties in de best groeiende regio’s over de hele wereld. Elke zak groene koffie wordt direct gecontroleerd zodra ze door Kruger zijn ontvangen. Doordat Kruger regelmatige kwaliteitscontroles en testen uitvoert, garandeert dit een hoog en constant kwaliteitsniveau. Koffie om van te genieten dus!

Kruger Chai Latte

Wie is er tegenwoordig geen fan van de Chai Latte drankjes? Een Chai Latte is een kruidige drank, ook wel bekend als een gemengde kruiden thee. Bij Koffiepiraat verkopen we verschillende varianten Chai Latte van Kruger. Wist je dat deze ook vegan te verkrijgen zijn? Zo is het voor iedereen mogelijk om te genieten van een authentieke Chai Latte, voor elk moment. De Masala Chai Latte is de best verkochte mix van Indiase kruiden. Het is een authentiek recept in een modern formaat, en te verkrijgen bij Koffiepiraat! Vanaf de eerste slok krijg je meteen het besef dat deze Chai Latte is bereid volgens een Indiaas familierecept. Je proeft het gewoon! De unieke combinatie van zwarte thee, samen met kaneel, kardemom, gember en nootmuskaat, betekent iedere keer weer opnieuw een verwenmomentje.

Kruger Matcha Latte

Matcha is de laatste ontzettend populair geworden en dat is niet zonder reden! Matcha is een poeder dat is gemaakt van fijngemalen groene theebladeren. Omdat deze bladeren op een unieke en speciale manier worden geteeld, krijgt matcha een bijzondere en heerlijke smaak. Wist je dat Matcha latte een van de populairste manieren is om matcha te drinken? Bij Koffiepiraat verkopen we Kruger Matcha Latte waarbij je keuze hebt uit zowel de classic variant en de overheerlijke kokossmaak.

Hoe leuk zijn de Matcha Latte en Chai Latte producten als cadeau? Geef jouw beste vrienden of familie de producten van Kruger cadeau, en ze zullen gegarandeerd genieten van elke slok! Of je bestelt de producten van Kruger voor jezelf natuurlijk. Koffiepiraat zorgt ervoor dat jouw bestelling onbezorgd bij jou thuis wordt afgeleverd zodat je nergens meer aan hoeft te denken, en binnenkort al kunt genieten van deze heerlijke smaak van matcha.