Koffiepiraat

Jura Reinigingstabletten

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Jura Reinigingstabletten 6 stuks

Jura Reinigingstabletten 6 stuks

Special Price € 10,99 Regular Price € 11,59 As low as € 10,29
Jura Reinigingstabletten 25 stuks

Jura Reinigingstabletten 25 stuks

Special Price € 34,95 Regular Price € 39,95
per pagina

Jura Reinigingstabletten

Jura Reinigingstabletten kopen bij Koffiepiraat

Koffie laat vanzelfsprekend een spoor achter. Het is dan ook zeker nodig dat je je Jura koffiemachine af en toe even schoonmaakt met koffiemachine reinigingsmiddelen. De Jura reinigingstabletten zijn hier bij uitstek voor geschikt. Binnen de kortste keren verwijderen de Jura reinigingstabletten de aanslag die in de koffiemachine terug te vinden is. Veel mensen weten dit niet, maar vet is van nature in de koffieboon aanwezig. Dit veroorzaakt de uitslag die je na het koffie zetten terugvindt. De meeste Jura machines zijn voorzien van een reinigingsprogramma om dit vet te verwijderen. U dient dit regelmatig te doen met gebruik van specifieke reinigingstabletten. Deze tabletten gaan vaak in de toevoer voor gemalen koffie. De gebruikshandleiding van uw Jura machine verteld u hoe dit bij uw specifieke model en type werkt. Met reinigingstabletten reinigt u het gedeelte van uw Jura machine wat met koffie in aanraking is geweest. In de koffie-uitloop of zeteenheid van uw machine laat koffie altijd een aanslag achter. Regelmatige reiniging van uw machine helpt verstoppingen voorkomen (iets waar vooral de koffie-uitloop van de Jura ENA serie gevoelig voor is) en tevens komt het de smaak van uw koffie ten goede. De versgezette koffie hoeft immers niet langs opgebouwde resten koffievet te stromen.

Voorkom verstoppingen met de Jura reinigingstabletten

Naast het feit dat je koffiemachine er weer helemaal schoon uitziet, voorkomt het gebruik van de Jura reinigingstabletten ook dat de Jura machine verstopt raakt. Het is namelijk mogelijk dat het vet zich ophoopt. Wanneer dit te lang onafgebroken achter elkaar gebeurt, ontstaan er problemen binnenin het apparaat. Het is dan hoog tijd om in te grijpen. Hier heb je dan natuurlijk wel het juiste materiaal voor nodig. Met Jura reinigingstabletten haal je precies dat in huis. Je hoeft dan niet meer bang te zijn dat je machine verstopt en dat je even geen koffie meer kan drinken. Gebruik ook regelmatig koffiemachine ontkalker.

Verbeterde smaak met Jura reinigingstabletten

Regelmatig reinigen heeft meerdere voordelen. Daar komt nog bovenop dat de smaak van je koffie sterk verbetert wanneer je regelmatig Jura reinigingstabletten inzet. Dit zit hem in het feit dat de vers gezette koffie niet meer stroomt langs het vet dat zich in de machine bevindt. Deze is op dat moment immers volledig gereinigd. De resten koffievet verstoren in de basis namelijk de smaak van nieuwe koffie. Wanneer je je koffiemachine lang niet gereinigd hebt, ga je zeer waarschijnlijk het verschil direct merken. De koffie smaakt een stuk puurder. Het is weer een genot om een kopje koffie te zetten.

Bij het drinken van de allerbeste koffie hoort ook de allerbeste reiniging

Ben je een liefhebber van echte, goede koffie? En doe je er graag alles aan om ervoor te zorgen dat je koffie zo puur mogelijk van smaak is? Dan is het niet meer dan logisch dat je voor de Jura reinigingstabletten kiest. Met dit reinigingsmiddel heb je voortaan altijd de beschikking over de hoogst mogelijke kwaliteit koffie. Qua koffiemachine heb je er dan alles aan gedaan om de goede smaak van koffie te waarborgen. De reinigingstabletten die Koffiepiraat.nl verkoopt, zijn specifiek gemaakt voor het verwijderen van koffievet in koffiemachines. De werkzame stoffen zijn hierop afgestemd, maar ook de afgifte van de reinigingsstoffen gebeurt geleidelijk gedurende het reinigingsprogramma, ondanks de hoge temperatuur van het water en de hoge pompdruk van uw koffiemachine. Vanwege de hoge kwaliteit van de Koffiepiraat.nl reinigingstabletten, hebben wij ons assortiment beperkt tot uitsluitend deze tabletten en niet de vaak dure tabletten van machine fabrikanten. Jura reinigingstabletten hebben wij om deze reden niet in het assortiment. U kunt kiezen uit een verpakking van 15 stuks of de voordeelverpakking van 30 stuks.